Наско Сираков поведе шествието по повод 106-годишнината на Левски

Футбол

Наско Сираков поведе шествието по повод 106-годишнината на Левски

13192
на 24.05.2020
Наско Сираков поведе шествието по повод 106-годишнината на Левски
Автор:   ПИК

Наско Сираков поведе "синьо" шествие по повод 106-годишнината от основаването на футболен клуб Левски, съобщава БНР.

препоръчано

Легендата на "сините", за когото се очаква да придобие акциите на ПФК Левски другата седмица, застана начело на похода заедно с друга легенда - Кирил Ивков, от паметника на Апостола до могилката пред 22-о училище, където клубът е основан на 24 май 1914 година.

Ивков и бившият нападател Георги Цветков поднесоха венец пред паметника на Васил Левски, преди да стартира шествието, в което се включиха още изпълнителният директор на клуба Павел Колев, ветерани и привърженици.

Сред присъстващите бе и бившият собственик на Левски Тодор Батков.

"Решението със Сираков е много добро – коментира ситуацията в клуба адвокат Батков. - Той е най-успешният спортен ръководител. Дайте да се обединим около него и с общи усилия да продължим напред. Левски е начин на живот. Поклон пред всички, които дават средства. Трябва да продължим по този начин, да се преодолее тази криза. Вярвам, че акциите ще бъдат прехвърлени на Наско Сираков. Трябва да се направи сериозна организационна реформа".

"Искам да честитя на всички българи този светъл празник - Денят на славянската писменост, на просветата и културата, и разбира се да честитя на всички левскари 106-ата годишнина на клуба, да им пожелая да са живи и здрави – каза самият Сираков. - Аз съм легитимиран от цялата "синя" общност, но не съм легитимиран документално и юридически. Когато акциите бъдат тук и са в моите ръце, ще свикам пресконференция, на която ще отговоря на всичките ви въпроси".

Бившият футболист получи най-голяма подкрепа в анкетата във "Фейсбук", организирана от доскорошния финансов благодетел на "Левски" Васил Божков. Бизнесменът, който е в Дубай заедно с фактическия собственик на мажоритарния пакет акции Георги Попов, като и двамата имат повдигнати обвинения от страна на българската прокуратура, заяви, че ще прехвърли акциите на Сираков, зад когото застанаха повечето фенски организации на "сините".

 

Сподели:
Бомба x
Съпруг и съпруга: Какво не може да бъде скрито един от друг и какво трябва Съпруг и съпруга: Какво не може да бъде скрито един от друг и какво трябва
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Харвардските авери Асен Василев и Кирил Петков с общи опорки за финансите и икономиката - дават заден за списъка по Магнитски (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Харвардските авери Асен Василев и Кирил Петков с общи опорки за финансите и икономиката - дават заден за списъка по "Магнитски" (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 217
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това