Наско Сираков проигра 600 000 лв. на покер

АВТОРСКИ НОВИНИ

Наско Сираков проигра 600 000 лв. на покер

262921
на 07.02.2013
Наско Сираков проигра 600 000 лв. на покер

Легендата на "Левски" не смее да каже на съпругата си Илияна Раева

Голмайсторът на "Левски" за всички времена Наско Сираков проиграл 600 000 лева (числото не е сгрешено-бел.авт.) на покер преди 2 дни. Бившият директор на "сините" инкасирал злощастната загуба след като премерил сили с трима други играчи в жилището на единия от тях. "Наско още не може да се опомни от това, което му се случи. Не смее да каже на съпругата си Илияна Раева, защото тя ще му вдигне страхотен скандал", разкри пред ПИК приятел на Сираков. Финансовото положение на Сираков отдавна не е розово. Славният нападател от близкото минало от години залита по хазарта, но напоследък загубите, които регистрира са в пъти повече от победите. По тази причина Сираков е натрупал и доста борчове, което в скоро време може да му навлече сериозни проблеми. Сираков вече не може да си позволи да плаща издръжката на огромната си къща в столичния квартал "Драгалевци" и затова преди повече от година я обяви за продан. Въпреки че свали цената на имението си почти на половина, за него все още няма купувачи.
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна. Мирослав Рашков ще изпълнява длъжността главен секретар (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Вътрешният министър: Започва спецоперация за търговия с вот в цялата страна. Мирослав Рашков ще изпълнява длъжността главен секретар (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК