Наско Сираков с гръмко предупреждение към Левски и ЦСКА

Футбол

Наско Сираков с гръмко предупреждение към Левски и ЦСКА

16985
преди 4 часа
Наско Сираков с гръмко предупреждение към Левски и ЦСКА
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Голяма е вероятността от следващия сезон дербитата между Левски и ЦСКА да се играят без гостуваща публика. Този сценарий е на път да се случи - това бе потвърдено на вчерашното Общо събрание на Левски.

препоръчано

На него важно предупреждение към привържениците на двата гранда отправи Наско Сираков преди предстоящото дерби между сини и червени. Двубоят е предвиден за 19 октомври, а сините са домакини.

"Още не е ясно и предстои да се решава колко фенове на ЦСКА ще допуснем на стадиона. Отсега ви гарантирам обаче, че ако само една ракета бъде изстреляна на този мач, на следващия, на който ние сме домакини, няма да има нито един фен на ЦСКА. Не знам дали знаете, но на Реал Мадрид и Барселона пускат по 300-400 гостуващи фенове. В Кипър и в Гърция са 0. Така че – има го и на други места по света. Ако се наложи и тук ще стане така. Аз не искам да нося отговорност за смъртен случай. На последното дерби от полицията казаха, че, ако не влезе охранителната фирма, ще влязат те", заяви Сираков.

 "Причината беше, че имаше изстреляни ракети. Не можете да си представите какво количество ракети бяха иззели полицаите преди мача. Тези ракети, които видях с очите си, служителите на МВР ми казаха, че, ако без почивка се изстрелят една по една, ще минат 70 минути, докато бъдат изстреляни всички. Знам, че футболът е за феновете, но по този начин не може да се продължава. Ясно е, че ние ще си напълним нашите сектори, сега и при ЦСКА има ентусиазъм и те също ще напълнят техните, но предстои да се реши колко хора ще пуснем. И ако пак има ракети, повече няма да пускаме и един човек, когато сме домакини", каза още пред акционерите Наско Сираков, цитиран от "Мач Телеграф".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК