Наследникът на Цеца и Аркан стана шампион на Сърбия

Бетано
Други спортове

Наследникът на Цеца и Аркан стана шампион на Сърбия

10476
на 11.11.2022
Наследникът на Цеца и Аркан стана шампион на Сърбия
Автор:   ПИК

Велко Ражнатович стана шампион на Сърбия по бокс в тежка категория и трогна до сълзи майка си. Наследникът на известната сръбска турбофолк певица Цеца, която след по-малко от месец ще има концерт в София и страховития в миналото военен лидер Желко Ражнатович-Аркан, взе пояса след победа с технически нокаут в последния осми рунд над Горан Бабич.

препоръчано

Гала вечерта се състоя в Уб, а залата едва побра желаещите да видят най-добрите сред най-добрите. На първия ред мача изгледаха най-близките хора на 25-годишния боксьор, който веднага след триумфа си изтича към мама Цеца, за да ѝ връчи шампионския пояс.

"За мама! Целува те мама, горда съм", промълви певицата, трогната до сълзи, прегръщайки първото си дете. До нея бяха дъщеря ѝ Анастасия и бременната снаха Богдана, както и тъстовете - Богдан и Даниела, които за пръв път се появяват на обществено място със семейство Ражнатович. 

Най-важният гост на срещата беше на малко повече от две години. В скута първо на дядо Богдан, а след това и на мама, синът Желко трудно сдържаше детските си емоции. "Браво, Велко" Браво, тате", извиси се гласът на момчето, което се качи на ринга, понесено на ръце от шампиона.

Наследникът на Велко е роден в началото на май 2020 година и е кръстен на дядо си – покойния Желко Ражнатович-Аркан.

"Бих искал малкият Желко да се боксира в аматьорския бокс. Не ми се ще да е професионалист. Но ако избере това, ако има талант и тръгне по този път, ще му подредя целия живот", заяви след победата си Велко Ражнатович, който досега не е губил на ринга и има 14 победи, като 11 от тях са с нокаут.

 

 
 

Следвайте ПИК вече и в Телеграм

Сподели:
Бомба x
4 основни причини и 13 субфактора защо правим секс 4 основни причини и 13 субфактора защо правим секс
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! От ТЕЦ Бобов дол скочиха срещу съсипията на кабинета Петков: Управляваха ни хора, които не са имали един ден трудов стаж. Стигне ли се до закриване, излизаме на улицата. Няма да оставим политиците да се гаврят с нас (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! От ТЕЦ "Бобов дол" скочиха срещу съсипията на кабинета "Петков": Управляваха ни хора, които не са имали един ден трудов стаж. Стигне ли се до закриване, излизаме на улицата. Няма да оставим политиците да се гаврят с нас (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК