НАСЛЕДСТВО: Раздават на народа богатството на Юлиан Вучков - ето каква ще е съдбата на имането на професора

ГАЛЕРИЯ ШОУ

НАСЛЕДСТВО: Раздават на народа богатството на Юлиан Вучков - ето каква ще е съдбата на имането на професора

707101
на 04.10.2019
НАСЛЕДСТВО: Раздават на народа богатството на Юлиан Вучков - ето каква ще е съдбата на имането на професора
Автор:   ПИК

Близо две седмици след смъртта на легендата от телевизионния екран Юлиан Вучков, стана ясно какво ще се случи с неговото имане. Него професорът и водещ на "Времена и нрави" не държеше в банков трезор, а в апартамента си в близост до Националния дворец на културата в София.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Там Вучков години наред е трупал своето богатство - огромна библиотека от над 5000 тома. Жилището на професора ще наследи неговият брат - актьора от Народния театър Михаил Петров, който обаче няма намерение да продължи да пази за себе си колекцията от книги на Вучков. Тя ще бъде предоставена в полза на народа, което със сигурност професорът би одобрил от онзи свят.

"Първото нещо, което ще направя като наследник, е свързано с библиотеката на Юлиан. Въпрос на дни е книгите да се озоват в Столична библиотека. Дори вече е разговаряно по този въпрос. Библиотеката му е огромна ценност за хората", разкри плановете си актьорът в интервю пред седмичник.

Той ще се заеме с дарението веднага, след като мине юбилеят му. На 8 октомври Петров ще посрещне своята седемдесетгодишнина.

Той развенча и мита, че брат му се е ширел в огромен и шикозен апартамент. "Жилището е само 60 квадрата. В момента заможните хора имат тоалетни и бани с тези размери", коментира полубратът на професора.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
Борисов със сензационна прогноза пред ПИК TV - коалиция с ППДБ ще има чак след Нова година (ВИДЕО) Борисов със сензационна прогноза пред ПИК TV - коалиция с ППДБ ще има чак след Нова година (ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК