НАСРЕД КРИЗАТА: Вдовицата на Емил Кюлев лапна 21 милиона от имотна сделка - Весела продаде емблематичната сграда на ДЗИ

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

НАСРЕД КРИЗАТА: Вдовицата на Емил Кюлев лапна 21 милиона от имотна сделка - Весела продаде емблематичната сграда на ДЗИ

67605
на 04.12.2020
НАСРЕД КРИЗАТА: Вдовицата на Емил Кюлев лапна 21 милиона от имотна сделка - Весела продаде емблематичната сграда на ДЗИ
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Весела, вдовицата на показно разстреляния през есента на 2005 г. банкер Емил Кюлев, забогатя с над 20 милиона лева в смутната и кризисна за целия свят 2020 година.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Някогашната секретарка на милионера, омъжила се за него в последните години от живота му и впоследствие наследила лъскавия пай от богатството му, окончателно финализира грандиозна имотна сделка, продавайки емблематичната сграда на ДЗИ в централния столичен бул. "Цар Освободител". 

Шестетажното здание-архитектурен шедьовър, известно със статуята на майка с две деца на купола си, вече има нов стопанин. Сградата става собственост на мастития пътен бос Велико Желев, твърди столичен таблоид.

Шефът на "Хидрострой" е платил малко над 10 милиона евро, които се равняват на 21 милиона лева, за да притежава една от най-хубавите и аристократични сгради в София.

Желев ще се нанесе в първите дни на новата година. Първите 2 етажа ще продължават да се ползват от ДЗИ, като белгийската финансова институция ще плаща наем на пътно-строителния бос.

Имотната сделка за над 20 милиона лева е поредният голям финансов удар на Весела Кюлева, коментират в бизнес средите. 

Според близки на вдовицата тя е в напреднали преговори и за продажбата на още един топ имот в центъра на София - 5-етажна сграда на ул. "Кърниградска", която пресича пешеходния бул. "Витоша". Исканата сума от Кюлева е 6 милиона евро. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК