НАСРЕД ПАНДЕМИЯТА: Мустафа Карадайъ агитира със "Селям алейкум" в пълен ресторант без маски (СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

НАСРЕД ПАНДЕМИЯТА: Мустафа Карадайъ агитира със "Селям алейкум" в пълен ресторант без маски (СНИМКИ)

67405
на 07.03.2021
НАСРЕД ПАНДЕМИЯТА: Мустафа Карадайъ агитира със Селям алейкум в пълен ресторант без маски (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ДПС се възползват максимално от позволението ресторантите да работят и ги впрегнаха в предизборната си агитация, видя ПИК. Още на старта на кампанията лидерът на партията Мустафа Карадайъ събра в Търговище десетки местни от партийния актив, става ясно от агитационните видеа движението. 

препоръчано

Най-притеснителното е, че докато той държи речи, никой в пълния ресторант без видими отстояния между масите не носи маски. Оправданието е вероятно, че те не са задължителни в заведенията за хранене и така от ДПС хитро се измъкват от ограничителните мерки. Едва ли обаче подобни събития са добър пример за електората им по време на пандемията. 

А иначе от движението не пропускат да наблегнат на етническите различия по време на кампанията си, за която са наели и брандирали цял автобус. Докато Карадайъ държи речи, наоколо красят обстановката момичета, облечени в турски носии. Той пък поздравява със "Селям алейкум" е от актива му отвръщат също на турски. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за последния работен ден - късмет за Телците, Раците стягат куфарите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Костадин Ангелов с новини за пандемията от COVID-19 след закриването на щаба: Справихме се! Да не търсим политика в здравето (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Проф. Костадин Ангелов с новини за пандемията от COVID-19 след закриването на щаба: Справихме се! Да не търсим политика в здравето (НА ЖИВО)
ново
Днес: 50
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това