Настимир Ананиев спретна СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ на "Демократична България" - вижте как им подля вода за изборите...

Епицентър

Настимир Ананиев спретна СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ на "Демократична България" - вижте как им подля вода за изборите...

208977
преди 5 часа
Настимир Ананиев спретна СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ на Демократична България - вижте как им подля вода за изборите...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Поредната тлъста интрига се заформи в ППДБ, заради отлюспената партия "Волт" на Настимир Ананиев.

препоръчано

Формацията заби клин в коалицията, като призова своите членове и симпатизанти да подкрепят преференциално само кандидатите на "Промяната". 

По-рано днес ПИК съобщи, че Настимир Ананиев е взел решение да не се кандидатира за народен представител, въпреки че в началото на месеца регистрира "Волт" в Централната избирателна комисия. От пресцентъра на партията официално потвърдиха, че няма да подадат документи с кандидати за депутати.

Решението е било окончателно взето на последното заседание на Политическия борд на "Волт", провел се през уикенда. 

"Волт" е отговорна политическа партия, която знае кога трябва да направи крачка назад в името на принципите и ценностите, които сме заявявали и отстоявали. Добрият пример и делата за сметка на думите са рядкост в българската политика.

Обединението и конкретните действия срещу "завладяната държава" са въпрос на самосъзнание, а не на коалиционно споразумение, избираеми места и субсидия. Разпиляването на гласове в тази конкретна ситуация работи единствено и само за Статуквото - ние отказваме да участваме в техния сценарий!", пише в позицията на Ананиевците. 

По-нататък т.нар Политическия борд на ПП "Волт" препоръчва на своите членове и симпатизанти да подкрепят преференциално кандидати на "Продължаваме Промяната".

Този ход на хората на Настимир Ананиев определено ще нагнети още повече и без друго изострената обстановка в ППДБ. Не е тайна, че коалицията се скрепи със споразумение за съвместно явяване на изборите в последния момент, но само защото от "Промяната" обещаха избираеми позиции в листите на лидерите на "Да, България" Ивайло Мирчев, Антоанета Цонева и Атанас Славов, който не станаха депутати в настощия парламент.

Самият Ананиев, който преди три години изигра ролята на мандатоносител на "Промяната", преди десетина дни заяви, че партията му е била отлюспена от коалицията именно заради "Демократична България". Според него още преди изборите през юни от ДБ са предложили "Волт" да не бъде част от коалицията. 

Насти май задейства отмъщението си!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК