Наташа Кобилкина закъса финансово

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Наташа Кобилкина закъса финансово

22698
на 10.10.2020
Наташа Кобилкина закъса финансово
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В светските среди се спекулира, че най-оборотната сексоложка у нас Наталия Кобилкина изпитва финансови подозрения. Твърденията се подкрепят от факта, че д-р Ко прави големи отстъпки на повечето си курсове – и то до 80%.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Така например, билетът за събитието с име „Маратон Любовна зависимост“ е намален от 199 на 49 лв., а „Маратон на желанията“ от 99 на 19 лв.

Самата Кобилкина, при рекламата на курсовете в социалните мрежи, призна, че това са най-ниските цени, които е предлагала досега.

Преди дни сексоложката загатна, че се стреми към нови професионални висоти.

„Усещам, че искам да пробия стъклен таван... това е таван, който няма, но не ми позволява да отида нагоре. И вече поне го виждам и събирам енергия да го пробия! Вярвам, че този път ще успея!“, написа в профила си във Фейсбук тя.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! БСП дава договора с Боташ“ на КПКОНПИ и прокуратурата, Нинова разлютена: Тези, които са го подписали, да си понесат отговорността (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! БСП дава договора с "Боташ“ на КПКОНПИ и прокуратурата, Нинова разлютена: Тези, които са го подписали, да си понесат отговорността (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК