Натиреният от "Герена" Симеон Славчев е пред сензационен трансфер

Футбол

Натиреният от "Герена" Симеон Славчев е пред сензационен трансфер

8864
на 14.11.2021
Натиреният от Герена Симеон Славчев е пред сензационен трансфер
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Втородивизионният Хебър е отправил оферта към халфа Симеон Славчев. Бившият национал е без отбор, след като се оказа ненужен в Левски при завръщането на Станимир Стоилов.

препоръчано

Полузащитникът се разбра със сините за разтрогване на договора си и на практика е свободен агент.

От Хебър, който се бори за промоция в елита, веднага са се свързали със Славчев, който е поискал отсрочка до зимата, предава "Марица".

Футболистът така или иначе няма как да играе в друг отбор преди 1 януари 2022 година. Зелените изостават на една точка от лидера във Втора лига Миньор Перник.

Интерес към Мони има и от Локомотив София.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета Желязков: Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета "Желязков": Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 68
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК