Натоварен трафик на част от граничните ни пунктове

Региони

Натоварен трафик на част от граничните ни пунктове

8355
на 09.11.2023
Натоварен трафик на част от граничните ни пунктове
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на някои от граничните контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) с Румъния, Сърбия и Гърция, съобщиха на сайта си от Главната дирекция "Гранична полиция" - МВР. Информацията е актуална към 6:00 ч. тази сутрин.

препоръчано

На границата с Румъния трафикът е интензивен на ГКПП "Видин", ГКПП "Кардам", ГКПП "Никопoл" и ГКПП "Дуранкулак" за товарни автомобили на изход. Поради критично ниското ниво на река Дунав фериботната платформа, обслужваща ГКПП "Оряхово" - "Бекет", няма да изпълнява курсове до нормализиране нивото на реката. Товарните автомобили ще бъдат пренасочвани към ГКПП "Русе" и ГКПП "Никопол". Преминаването през съвместните гранични пунктове "Кайнарджа"/"Липница“ и "Крушари"/"Добромир" се осъществява съгласно договореното работно време от 8 до 20 часа.

На границата със Сърбия трафикът е интензивен на ГКПП "Калотина" за товари автомобили, на останалите гранично- пропускателни пунктове е нормален. На пункта се извършват строително-монтажни дейности, налагащи временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението преди и в зоната на граничния пункт, което може да удължи времето за преминаване.

На границата с Гърция на ГКПП "Кулата" трафикът е интензивен за товарни автомобили в двете посоки. На останалите гранично-пропускателни пунктове е нормален. Гражданите, които пътуват към и от Гърция през почивните дни, могат да използват за преминаване ГКПП "Илинден", ГКПП "Златоград", ГКПП "Ивайловград" и ГКПП "Капитан Петко войвода". През гранични пунктове "Маказа", "Златоград" и "Ивайловград" могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата с Република Северна Македония на ГКПП "Станке Лисичково" се извършват строително-монтажни работи, преминаването е възможно при спазване на мерките за временна организация на движението. На ГКПП "Гюешево" и ГКПП "Златарево" трафикът е нормален.

На границата с Турция на ГКПП " Капитан Андреево" и ГКПП" Лесово" трафикът е интензивен за товарни автомобили. На останалите гранично-пропускателни пунктове е нормален.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК