НАТО дава обяснения за инцидента със самолета на Сергей Шойгу

Европа

НАТО дава обяснения за инцидента със самолета на Сергей Шойгу

32242
на 13.08.2019
НАТО дава обяснения за инцидента със самолета на Сергей Шойгу
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Изтребителите на НАТО са се приближили във вторник над Балтийско море към самолета на министъра на отбраната на Русия Сергей Шойгу за идентификация, съобщиха пред ТАСС от пресслужбата на Алианса, пише "Фокус".
„Самолетите от мисията „въздушна полиция“ (air policing) на НАТО в Балтийско море са вдигнати във въздуха, за да идентифицират самолет, който е летял в близост до въздушното пространство на Алианса. Веднага след провеждането на идентификацията, самолетът се е върнал в базата. НАТО не е имал информация кой е бил на борда на руския самолет“, съобщават от пресслужбата.
По-рано изтребител F-18 на НАТО се опита да све приближи до самолета на Шойгу над неутралните води на Балтийско море, но е бил отблъснат от руските Су-27.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК