Националите по волейбол заминаха на 20-дневно турне

Волейбол

Националите по волейбол заминаха на 20-дневно турне

4366
на 02.06.2015
Националите по волейбол заминаха на 20-дневно турне

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Волейболистите от национален отбор на България отпътуваха рано тази сутрин за дългото си 20-дневно интерконтинентално турне от Световната лига, включващо гостувания последователно на Куба, Канада и Аржентина от предварителна Група "С" на втората дивизия.

препоръчано

Момчетата на селекционера Пламен Константинов ще имат дълго 20-часово пътуване до Хавана. "Лъвовете" хванаха полет до Париж, където имат няколкочасов престой, а впоследствие 10-часов полет до кубинската столица. На 5 и 6 юни българските национали играят там с домакините. Следва преход до Канада, където мачовете са на 12 и 13 юни. С двубои в Аржентина на 20 и 21 юни приключва задграничната обиколка на отбора.

свързани новини

За турнето заминаха 14 волейболисти, като в отсъствието на опитния Владимир Николов националите ще бъдат водени от завърналия се в тима разпределител Андрей Жеков, който поема капитанската лента за това време. Владо Николов пък остава в България, където ще се готви по индивидуална програма. Той ще бъде отново на линия за домакинските мачове на България в Световната лига срещу Куба и Аржентина. В състава за турнето попадна и дебютантът Любомир Агонцев, който се представи много силно в първите срещи срещу Канада.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК