Национал направи първа тренировка с "Ботев" Пловдив

Футбол

Национал направи първа тренировка с "Ботев" Пловдив

7475
на 15.06.2014
Национал направи първа тренировка с Ботев Пловдив

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Новото попълнение на „Ботев“ Пловдив Станислав Дрянов, който се присъедини към лагера на „канарчетата“ в Австрия, днес направи първата си тренировка с тима, информира официалният сайт на клуба.

препоръчано

 

19-годишният младежки национал не участва във вчерашната контрола със Санкт Пьолтен. Веселин Минев и Сърджан Лукин, който изиграха по едно полувреме при успеха с 4:2, тренираха на облекчен режим. В заниманието се включиха всички играчи на „жълто-черните“.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК