Национал на България игра срещу Меси

Световен футбол

Национал на България игра срещу Меси

15634
на 12.05.2024
Национал на България игра срещу Меси
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Националът на България Доминик Янков се изправи срещу Лионел Меси, Луис Суарес и Серхио Бускетси в първенството на САЩ.

препоръчано

Бившият футболист на Лудогорец се появи като резерва за Монреал при болезнената загуба с 2:3 от Интер (Маями) в среща от МЛС.

Неговият тим поведе смело с 2:0, но допусна пълен обрат. Именно след третото попадение на гостите Янков влезе в опит да промени развоя на мача.

Меси не успя да се разпише, но това стори Суарес с 11-ото си попадение през кампанията.

В класирането Интер (Маями) продължава да е лидер в Източната конференция с 27 точки, една повече от Синсинати. Монреал на Янков е 12-и с 12 точки, посочва "Труд". 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК