Наш менте алкохол уби 9 души в Турция

Животът днес

Наш менте алкохол уби 9 души в Турция

12775
на 05.07.2021
Наш менте алкохол уби 9 души в Турция
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Доставен от България фалшив алкохол уби 9 души в турския град Чорлу в периода от 20 юни до днес. Това съобщават местните медии, уточнявайки, че общо 29 души били натровени от алкохола-менте.

препоръчано

Левент Енгин е последната жертва, като преди това в болница издъхна съпругата му Нурджихан, пише „Родопи24”. Алкохолът с неясен произход отне живота на родителите на две деца, пишат местните медии.

Приживе младият мъж решил при настъпване на смъртта му органите му да бъдат дарени. Трансплантацията обаче е възможна само на бъбреците, защото другите органи са поразени от фалшивия алкохол. Сред жертвите има и изселници, един от тях е Емин Кърджаалъ.

свързани новини

Арестувани са 6 лица – Метин Добруджалъ, Кудрет Уйгур, Дженгиз Гиргин, Ведат Ватансевер, Хюсеин Джошкун и Сюлейман Малкоч. Някои от тях също са изселници.

На снимката: Нурджихан и Левент Енгин са сред жертвите на спиртната отрова 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ивелин Михайлов с шокиращи разкрития за раздора с Николай Марков - ДПС и ГЕРБ натискат Величие за кабинет през полковника. Марков към Ивелин: Смъртта ти няма да бъде достойна, ще бъдеш унищожен! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ивелин Михайлов с шокиращи разкрития за раздора с Николай Марков - ДПС и ГЕРБ натискат "Величие" за кабинет през полковника. Марков към Ивелин: "Смъртта ти няма да бъде достойна, ще бъдеш унищожен!" (ВИДЕО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК