НА "АРМИЯТА" Е ГОРЕЩО: ЦСКА обяви първи летен трансфер

Футбол

НА "АРМИЯТА" Е ГОРЕЩО: ЦСКА обяви първи летен трансфер

11866
на 11.06.2024
НА АРМИЯТА Е ГОРЕЩО: ЦСКА обяви първи летен трансфер
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

ЦСКА официално обяви на брифинга си вчера, че е реализирал първи летен трансфер. Изпълнителният директор на клуба - Филип Филипов, призна, че "червените" са договорили Иван Тасев от Пирин Благоевград.

препоръчано

Също така той призна, че редица българи ще се завърнат от наемите си и ядрото на отбора ще е изградено от български футболисти. 

“За съжаление, новият (Христо) Янев, новият Велизар (Димитров) ги няма. Трябва да дойдат и да започнат да играят. Няма време за чакане. Имаме футболисти с потенциал. Ще вземем Иван Тасев, Марк-Емилио Папазов се връща, Росен Маринов се връща, Асен Дончев и Симеон Александров също.

Ще има ядро от български футболисти. Имаме идеи да привлечем още двама български футболисти. Но това не е даденост, че си българин. Трябва да има нужните качества и ниво за отбор като ЦСКА. Не е толкова лесно да играеш за ЦСКА", заяви Филипов по повод бъдещите трансфери в клуба.

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК