НА БУТИКОВ КОНЦЕРТ КРАЙ ТЕМЗА: Виктория Георгиева очарова Лондон

ГАЛЕРИЯ ШОУ

НА БУТИКОВ КОНЦЕРТ КРАЙ ТЕМЗА: Виктория Георгиева очарова Лондон

10806
на 22.01.2020
НА БУТИКОВ КОНЦЕРТ КРАЙ ТЕМЗА: Виктория Георгиева очарова Лондон
Автор:   ПИК

Младата певица Виктория Георгиева, която ще представи страната ни на "Евровизия" тази година, очарова публиката в Лондон, като изнесе интимен концерт във "Vinyl Café".

препоръчано

Отличничката от "X Фактор" е в английската столица за музикален лагер - последният от редица такива, с помощта на които тя твори върху песента за престижния конкурс. Събитието стартира с видеото, с което тя бе представена като родния изпълнител за "Евровизия", а само няколко минути по-късно прозвуча и "I Wanna Know".

"Това беше трогателно изпълнение, от което ясно се виждаше и чуваше как тя чувства всяка една дума от песента", гласи част от коментара на Оливър Луис от "Escxtra.com".

По думите на автора, с избора на Виктория за "Евровизия 2020" България затвърждава стилистиката си от предходните години, която се корени върху симбиоза между попа и меланхолията, пише "Монитор". 

"Преди изпълненията й, много хора в залата познаваха Виктория единствено като "българския представител на Евровизия". След като свърши концертът те я опознаха като Виктория - компетентен и съвременен артист, който – да, ще представи България, но е в периферията на съвременната комерсиална музика", пишат още от сайта, посветен на песенния конкурс, който тази година ще се проведе в Ротердам.

Сподели:
Бомба x
Срещнали ли сте сродната си душа в секса – тези знаци ще ви покажат Срещнали ли сте сродната си душа в секса – тези знаци ще ви покажат
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 295
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това