НА ВНИМАНИЕТО НА ДАНС И МВР: Екстремисти от протестите на Копейкин, Капон и Манолова зоват за бунтове - организират безплатен транспорт за преврат срещу кабинета в петък! (СНИМКИ)

Политика

НА ВНИМАНИЕТО НА ДАНС И МВР: Екстремисти от протестите на Копейкин, Капон и Манолова зоват за бунтове - организират безплатен транспорт за преврат срещу кабинета в петък! (СНИМКИ)

192563
на 05.02.2020
НА ВНИМАНИЕТО НА ДАНС И МВР: Екстремисти от протестите на Копейкин, Капон и Манолова зоват за бунтове - организират безплатен транспорт за преврат срещу кабинета в петък! (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Организацията на преврата срещу законно избраното правителство върви с пълна сила, но задкулисно в социалните мрежи, видя ПИК. Хора, които редовно присъстват на всички протести през последните три години срещу кабинета на Бойко Борисов, както и срещу бившия главен прокурор Сотир Цацаров, а после и срещу настоящия - Иван Гешев, зоват за улични протести с платени кампании във фейсбук.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

По-шокиращото е обаче, че въпросните лица предлагат и безплатен транспорт до София от всички големи градове в провинцията. Най-големият въпрос е кой плаща подобни огромни суми и е време с него да се заемат МВР и ДАНС, тъй като след призива на президента Румен Радев за преврат срещу властта и последвалите откровени признания на негови последователи за кървави военни пучове, въпросът е от национална сигуронст.

Проследяването на паричните потоци зад въпросните протести веднъж завинаги ще разкрие задкулисните играчи, които опитват от две години да бутнат законното избрано правителство с всевъзможни активни мероприятия с фалшиви новини, както и улични акции, на които се появяват винаги едни и същи лица. Така ще бъдат потвърдени официално и съмненията, че милиардите на обвинените от прокуратурата олигарси и изхвърлените от политиката техни аватари стоят зад всички атаки.

Връзката и сега е лесно проследима, както ПИК неведнъж е разкривал. Става дума за един кръг лица, гравитиращи около БСП, Мая Манолова, а някои дори в пряка връзка с мнимата партия с нулев електорат на Мария Капон - ЕНП. Капон пък е по-известна като сърдечна дружка на бащата на фалшивите новини Арман Бабикян. За същите двама стана известно, че още преди десетинина години рекетирали премиера Бойко Борисов за 3 млн. лв., уж за да му правят реклама, и след като им отказал започнали да го атакуват - най-вече с фалшиви новини. 

Същият Бабикян денонощно обикаля студиата да громи Бойко Борисов, а в сайтовете му за фалшиви новини и социалните групи във фейсбук се разпространяват шокиращи съчинение срещу премиера, кабинета и прокуратурата. В същото време се пускат с обратен знак менте новини в полза на Румен Радев още от президентската му кампания, та до днес от типа на това, че щял да накара всички "цигани да работят в трудови войски", както " да раздаде имотите на богатите на пенсионерите". Преди ден пък 

Въпросните фалшиви новини се подемат от голям брой тролове с менте профили, както и редовно протестиращи лица, които се виждат по всички блокади. Както ПИК неколкократно съобщи и показа, сред тях за шефката на местна структура на партията на Капон - Валентина Василева, Надежда Димова, Тамара Здравкова, Валентина Георгиева, както и въпросната Димана Жекова, която във фейсбук зове за петъчните протести и съобщава за безплатните автобуси. От профила й става ясно, че подобно на другите изброени и тя е присъствала на повечето протести срещу властта, като има многобройни снимки с Мария Капон и подкрепя Костадинов от "Възраждане". 

Именно Костадинов, както и дясната ръка на Мая Манолова - Теодор Василев, също вчера призоваха за протести след речта на президента, а въпросните лица присъстваха на всичките им досегашни акции. Като се започне от протестите за водата, мине се през Крушаре, Петолъчката, "Орлов мост", Съдебната палата", та чак до Перник. 

Цялата организация също отново напомня досущ акцията на майките на деца с увреждания от миналата есен и това не е никак случайно, тъй като същите лица са на първа линия и тогава. 

Въпросните лица редовно присъстват и на акциите на "Правосъдие за всеки", както и се снимат от общи събития с хора от партията на Мария Капон. Припомняме, че Капон заедно с бащата на фалшивите новини Арман Бабикян са сред основните рупори на тролската мрежа на БСП, тровейки с манипулации и менте новини обществото в полза на Нинова и компания, а в последните месеци и на Мая Манолова и психодесните от ДеБъ, а сега са подкрепени дори директно от близкия на БСП Костадинов. 

Посочените телефонни номера пък са на хора, които след като вдигнат искат подробни обяснения и кодови думи, преда да дадат точна информация откъде и кога тръгват автобусите, показа проверка на ПИК. Затова е време МВР и ДАНС да се заемат. 

Димана Жекова събира хора с безплатни автобуси за петъчния протест, обявен от Костадинов 

Коментарите под поста ясно сочат за конспиративния характер на мероприятието

Жекова в Крушаре с Валентина Василева от партията на Капон, Тама Дравкова и Надежда Димова

Жекова рекламира партията на Костадинов и зове за пучове

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 21
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК