Вход
София
Времето в София 7 o C

НА ВНИМАНИЕТО НА МВР: Защо в метрото без маска арестувате, а на метежа - не? Ето как се справят в цивилизованите държави с нарушителите на закона (ВИДЕО)

НА ВНИМАНИЕТО НА МВР: Защо в метрото без маска арестувате, а на метежа - не? Ето как се справят в цивилизованите държави с нарушителите на закона (ВИДЕО)

на 22.11.2020
81782
0
НА ВНИМАНИЕТО НА МВР: Защо в метрото без маска арестувате, а на метежа - не? Ето как се справят в цивилизованите държави с нарушителите на закона (ВИДЕО)

Поредно скандално безобразие се разигра снощи в центъра на София покрай уличните метежи на ламтящите за власт кръгове около Мая Манолова и Румен Петков. Десетки кресливи индивиди, начело с изхвърлените от народа политици, показаха на цяла България през присъдружната им Би Ти Ви защо отдавна са декласирани елементи - в най-тежкия за страната ни момент те потъпкаха всякаква човещина, гаврейки се и с полицията, и с лекарите, а и с обикновените граждани.

Първо, псувните и обидите, както и опитите за физическа разправа с униформените от "Антиконфликт", се разиграват на фона на върлуваща пандемия, в която и МВР и всички държавни органи се борят за живота на хиляди хора. Вместо да си вършат работата обаче, са принудени да търпят нечовешката агресия на шепата метежници. 

Второ, на уличната акция мнозинството декласирани бяха без маски и така открито се гавреха с труда на хилядите български медици, давайки своя живот, за да спасят чужди. Над 35 са починалите български лекари от началото на пандемията, а още толкова са здравните работници. Да не спазваш елементарна хигиена на този фон, а още повече брутално да я нарушават, е напълно нечовешко. 

Трето, това е и поредното доказателство за нивото на въпросните индивиди и причината да бъдат изхвърлени от обществото, заради което и те протестират. Но след многомесечните гаври не просто с българите, а с живота им, те губят всякакъв шанс да бъдат приети под каквато и да било форма отново в това общество. 

И последно, но и най-важно - полицията трябва да покаже, че е на страната на закона и нормалността, а не да се превръща в съюзник на въпросните декласирани елементи. Защото преди ден в метрото арестуваха мъж, защото бил без маска, а вчера на уличния метеж оставиха кресливите наглеци да вилнеят и да трошат, вместо ударно и с цялата строгост да спазят закона, като най-малкото ги глобят за липса на лични предпазни средства. Ако не знаят как да си вършат работата, прилагаме видео, което показва как преди 4 дни полицията в демократична Германия, центъра на цивилизована Европа, се справя с подобни индивиди: 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 19103
архив

Фирма провежда конкурс за свободна позиция. Постъпили са цяла купчина автобиографии. Уморен и отегчен служител от отдел ТРЗ хваща половината автобиографии и без дори да ги погледне, ги хвърля в коша: - На нас каръци не ни трябват!

x
ПИК TV ПРЕДСТАВЯ: Мегапроектът на българското правителство - ще караме ли по "Хемус" до Варна 50 години след старта на строителството (ЕКСКЛУЗИВЕН ФИЛМ)
x
АСТРОЛОГ: Денят е добър за начало на важни дела. Всичко, което се започне, ще има успех
x