НА ВНИМАНИЕТО НА МВР И ГЕШЕВ: Призиви във фейсбук: Да се стреляме и пречукаме еничарина Бойко Борисов! Да го заколим като Кадафи (СНИМКИ)

АВТОРСКИ НОВИНИ

НА ВНИМАНИЕТО НА МВР И ГЕШЕВ: Призиви във фейсбук: Да се стреляме и пречукаме еничарина Бойко Борисов! Да го заколим като Кадафи (СНИМКИ)

385537
на 12.04.2020
НА ВНИМАНИЕТО НА МВР И ГЕШЕВ: Призиви във фейсбук: Да се стреляме и пречукаме еничарина Бойко Борисов! Да го заколим като Кадафи (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Призиви за смърт, стрелба и метежи заедно с откровени заплахи срещу премиера Бойко Борисов шокираха потребителите във фейсбук, видя ПИК.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

От няколко профила в социалната мрежа дни наред се зове директно за убийства и улична саморазправа насред извънредното положение заради пандемията от коронавирус. Повечето от въпросните закани идват от анонимници, които на профилите си нямат реални имена и снимки. 

Най-страховитите заплахи, за които МВР и службите моментално трябва да се сезират, са от два профила, зад които стоят конкретни лица - Иван Петров и Кирил Алуминов.

"Да се стреляме и пречукаме еничарина Бойко Борисов", пише Петров, чиито профил е пълен с подобни призиви и закани. Той дори иска "Борисов да бъде заклан като Кадафи".

Кирил Алуминов заплашва директно и собственика на ПИК Недялко Недялков и пише: "Недялко трябва да е един от първите обесени на стълбовете".

Същите лица призовават и за улични метежи, стрелби и кръв.

В групите, където пишат и се споделят постовете им, е пълно с фалшиви новини от сайта на Арман Бабикян "Информиран.нет", който не знайно защо след множество сигнали на ПИК до прокуратурата все още не е спрян и всява масова истерия насред извънредното положение. Там ежедневно е пълно с откровени лъжи за заразата с коронавируса и борбата на кабинета с нея, включително и срещу ген. Мутафчийски. 

ПИК отново призовава службите и МВР да си свършат работата, като предпазят гражданите от измами, фалшиви новини и опасно склоняване към бунтове в условията на кризата в борбата с пандемията.

ВИЖТЕ ЧАСТ ОТ ШОКИРАЩИТЕ ЗАПЛАХИ ЗА УБИЙСТВА:

Ето профилите на двамата метежници, заплашващи със смърт: 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК