НА "ГЕРЕНА": Нов в Левски с последен шанс да се докаже

Футбол

НА "ГЕРЕНА": Нов в Левски с последен шанс да се докаже

5789
преди 5 часа
НА ГЕРЕНА: Нов в Левски с последен шанс да се докаже
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Халфът на Левски Клемент Икенна ще има време до края на есенния полусезон, за да се докаже. В предстоящите мачове до зимната пауза той ще трябва да убеди треньора Станислав Генчев, че заслужава да бъде част от отбора и през пролетта. 

препоръчано

Наскоро наставникът призна, че две от новите попълнения не се представят на нивото, на което му се желае, но и че е убеден, че те ще се поправят. Явно обаче Икенна не го прави. В последния мач срещу Ботев Пловдив той не се появи на терена., припомня "Гонг“.

21-годишният нигериец, който бе привлечен през лятото, има 6 мача в елита. В нито един обаче не е започнал като титуляр, въпреки че сините имаха проблеми с играчи от халфовата линия. Генчев предпочета да преквалифицира Цунами в халф, когато не можеше да използва Карлос Охене. 

Клемент ще трябва да започне да убеждава Генчев, че притежава нужните качества за тима, още от контролата с Хебър. Спарингът е насочен за петък, 11 октомври, от 15:45 часа на стадион “Георги Аспарухов“, а входът за него е свободен.

В състава на Левски има и друг халф, който не успява да спечели доверието на Станислав Генчев. Това е Патрик Мислович. Сините пробваха да преотстъпят словака преди затварянето на летния трансферен прозорец, но не успяха да намерят роден клуб, който да плаща заплатата му. Това е и причината полузащитникът в момента да е част от състава. Той епизодично се появява на терена като резерва.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 9 октомври - начинанията на Девите са успешни, Везните да избягват разправиите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ЦИК с последни новини за подготовката на изборите - без секции в Израел и Ливан заради ситуацията там (ВИДЕО)
ново
Днес: 63
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК