НА ЖИВО В ПИК TV! Как ни мамят монополистите - отговорът в предаването "Защо" на Нора Стоичкова

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

НА ЖИВО В ПИК TV! Как ни мамят монополистите - отговорът в предаването "Защо" на Нора Стоичкова

19385
на 08.11.2016
НА ЖИВО В ПИК TV! Как ни мамят монополистите - отговорът в предаването Защо на Нора Стоичкова
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Как ни мамят монополистите? Отговори на тези въпроси, научете точно в 11 ч. днес в ефира на ПИК ТV. Предаването „ЗАЩО?“ пита Явор Куюмджиев, председател на енергийния съвет на БСП, как и с колко скачат сметките ни за вода и ток от Нова година. 

препоръчано

Водата в София поскъпва с 32 процента от януари, стана ясно преди около месец. Концесионерът иска да набере допълнителен капитал за ремонти и инвестиции във ВиК съоръженията ни бе обяснено. Но и това няма да е крайното увеличение на цената на водата за софиянци, което са поискали от "Софийска вода". Според разчетите на компанията в следващия петгодишен период трябва да има 73-процентен скок на цената на водата. За страната увеличението, поискано от ВиК операторите, стига средно до 50 на сто за периода до 2021-ва година.

За страната също се предвиждат увеличения на цените на водата от догодина, като в някои райони те ще бъдат сериозни. Има ли основание това предстоящо увеличение, с колко ще се вдигнат сметките за водата в София и страната – днес разговаряме с енергийният експерт от БСП Явор Куюмджиев. Jfx ще ни отговори и на няколко допълнителни въпроса около АЕЦ „Белене“ и най-важното: ще има ли увеличение и на цената на тока.

Какво прогнозира Явор Куюмджиев – гледайте точно в 11.00 ч. авторското предаване „ЗАЩО?“ с Нора Стоичкова в ефира на ПИК ТV.

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК