НА КАЛЪП: Съпругата на Mиро Каризмата го хванала с мъж в леглото

ГАЛЕРИЯ ШОУ

НА КАЛЪП: Съпругата на Mиро Каризмата го хванала с мъж в леглото

625489
на 22.02.2021
НА КАЛЪП: Съпругата на Mиро Каризмата го хванала с мъж в леглото
Автор:   ПИК

Мирослав Костадинов, чиято звезда изгря в някогашния дует "Каризма”, пак е качил килограми. Преди две години той наля тлъстини в областта на корема, но постепенно успя да ги свали с фитнес. Извънредното положение заради коронавируса обаче не му се отразява добре. Певецът обаче пак се е ошишкал и тепърва ще се бори с мазнините по талията си.

препоръчано

Още преди пандемията Миро посети Норвегия със съпругата си Ели Златарев и качи около 7-8 килограма след здраво плюскане.

"След толкова ядене заприличах на мечо!  Треньорът ми ще се зарадва! Най-обича така да му се връщам!”, пошегува се тогава изпълнителят на "Август е септември”.

По време на пандемията той пак наддал и поради липсвата на достатъчно движение не успявал да отслабне, шушука под сурдинка столичен ежеседмичник. Певецът си обещал, че щом фитнес залите отново отворят врати, ще бъде редвоен и ще тренира 5 пъти в седмицата. Известно е, че бившият сценичен партньор на Галка е много суетен и всякакви несъвършенства по тялото му много го дразнят.

Проблемите с алкохола също му се отразявали зле, не само на теглото му, но и на общото му състояние. Певецът не крие, че до миналата година е бил прострастен, но след поредното тежко пиянство взел решение да се пребори със своята зависимост. Той прекарвал часове наред в разговори с Бог, молейки се да му бъдат дадени сили, за да се отърве от порока. Накрая успял да се отскубне от лапите на алкохолизма, но пък компенсирал липсата на спиртни напитки с консумация на обилно количество храна.

До момента на прозрението Миро изпивал по една торба с алкохол за 24 часа – наливал се с бира, вино и с каквото друго имал под ръка. Преди участия също прибягвал до чашката за отпускане на напрежението.  

Певецът е разказвал, че преди две години със съпругата му Ели Златарев пътували до Гренландия, но той така и не успял да се наслади на Северното сияние, защото отново бил фиркан до козирката. Съзнанието му било замъглено, а погледът – блуждаещ. Жена му дори не подозирала, че има сериозни проблеми – въобразявала си, че влечението му към алкохола е в допустимите граници за сравнително млад човек.

свързани новини

Миро не крие, че с официалната му съпруга живеят разделени. Тя върти ресторантьорски бизнес в Лондон, а той развива музикалната си кариера в България. Събират се само по празници и почивки. По думите му семейството им не е стандартно, но двамата са намерили начин да се напаснат към ситуацията и са доволни от живота си.

Заради разстоянието и работата си в английската столица Ели не била неотлъчно до съпруга си по време на кризите му и не знаела за проблема му с алкохола. Той умишлено криел от нея, за да не я тревожи. Искал сам да премине през това изпитание и със собствени усилия да пребори зависимостта. Изпълнителят твърди, че е станал набожен – с много молитви и непоклатима вяра в Исус се измъкнал от дупката.

Миро е споделял, че бракът си с Ели възприема като естествено продължение на връзката им. Не й предлагал по романтичен начин, нито е падал на колене с пръстен в ръка, но открай време искал да узакони отношенията си с нея, които започнали преди цели 13 години.

Костадинов и настоящата му съпруга се запознали след концерт на дует "Каризма” в Лондон. След последното изпълнение бизнес дамата се приближава до масата на певеца и предизвикателно извадила цигара от неговата кутия. После му поискала огънче. Това много го впечатлило, но още по-впечатляващ бил опитът й да седне на стола до него, при който паднала на земята и породила бурен смях у всички присъстващи. Естествено, Миро веднага й помогнал да се изправи и така започнала тяхната връзка.

Говори се, че съпругата на изпълнителя поддържа висок стандарт на живот, благодарение на успешния си бизнес. Тя е човекът, който от години налива пари в кариерата на поп звездата, макар че двамата се виждат основно по празниците, а останалото време прекарват разделени. Ели била наясно със сексуалната ориентация на съпруга си, за когото е известно, че предпочита компанията на представители на своя пол.

Преди 2 години, ако се вярва на слуховете, тя дори го хванала в леглото с мъж – танцьор от балета му, с когото Миро поддържал отдавна интимни отношения. Широкоскроената дама обаче изобщо не направила проблем на половинката си. Просто го помолила да не го заварва друг път в подобна ситуация.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Учени предупреждават: Изкуственият интелект е опасен колкото ядрена война Учени предупреждават: Изкуственият интелект е опасен колкото ядрена война
ПИК TV x
Доц. Стойчо Стойчев с топ анализ за ПИК TV как записът на Радостин Василев сближи ППДБ и ГЕРБ: Лагерите се смениха - Радев явно подкрепя Гешев, а Борисов... (ВИДЕО) Доц. Стойчо Стойчев с топ анализ за ПИК TV как записът на Радостин Василев сближи ППДБ и ГЕРБ: Лагерите се смениха - Радев явно подкрепя Гешев, а Борисов... (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК