НА КОСЪМ: Изхвърлен от цигани стар диван едва не обърна товарен влак край Розино

Инциденти

НА КОСЪМ: Изхвърлен от цигани стар диван едва не обърна товарен влак край Розино

11355
на 17.10.2020
НА КОСЪМ: Изхвърлен от цигани стар диван едва не обърна товарен влак край Розино
Автор:   ПИК

Захвърлен стар диван едва не обърна товарен влак на подбалканската жп линия край Розино, като катастрофата се размина на косъм. Необичайната случка станала във вторник около 20 часа.

препоръчано

"Бях в църквата, която е близо до мястото, където спря товарния влак. Чу се страшен тътен и ужасяващо скърцане на спирачки. Всичко се разтресе като при земетресение. Моментално изхвърчахме навън и хукнахме към жп прелеза, където влакът успя да спре", разказва Румен Караджов, пастор в селото. 

Диванът бил изхвърлен близо до жп линията на около 200-300 метра от прелеза, край който спрял влакът. Парчета от разбитата мебел паднали върху релсите пред локомотива. Машинистът направил всичко възможно да спре незабавно машината и се обадил на тел. 112 за инцидента.

В Розино мълвата за дивана, който спря товарния влак, продължава да обикаля селото, отбелязва "Марица". Мнозина твърдят, че освен диван, на релсите имало и други отпадъци, които били поставени там от група млади цигани от селото.

Сподели:
Бомба x
Мини хеликоптерът на Марс с четири полета в следващите седмици Мини хеликоптерът на Марс с четири полета в следващите седмици
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с първи думи след връчването на мандата: Търсим подкрепа от ИТН и ДБ, няма да бавим излишно процедурата (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ с първи думи след връчването на мандата: Търсим подкрепа от ИТН и ДБ, няма да бавим излишно процедурата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 224
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това