НА КОСЪМ: Кристиан Кирилов щял да колабира в "Маскираният певец"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

НА КОСЪМ: Кристиан Кирилов щял да колабира в "Маскираният певец"

29490
на 30.11.2020
НА КОСЪМ: Кристиан Кирилов щял да колабира в Маскираният певец
Автор:   ПИК

Кристиан Кирилов, по-известен на широката публика като Митака от сериала "София ден и нощ", призна, че е изпитвал затруднения с костюма на Златния в "Маскираният певец". Тъй като главата била много тежка, в първите си изяви актьорът призна, че не е виждал нищо, а и дишането му било трудно, заради което дори щял да припадне.

препоръчано

"В следващите предавания станах като Спайдърмен. Виждах, дишах - всичко. Улесних панела с жокера с наградата на Нова тв, която получих за ролята си в сериала", обясни Кирилов.

Той разкри, че му станало гузно, след като видял колко добри артисти отпадат от надпреварата. Именно заради това решил да даде въпросната подсказка. "Владо Пенев веднага ме разконспирира. Той е изключителен актьор. Бяхме заедно в театъра в Шумен, след това на награждаването. Знае колко много му се възхищавам", уточни още звездата.

свързани новини

Междувременно самият той готви нов сингъл - забавна песен, която се очаква да направи премиерата си в началото на 2021 г. Измежду всички свои ангажименти, Крис и съпругата му - певицата Джулия, имат и лична кауза, посветена на бездомните кучета. Самите те отглеждат 9 животинки, а няколко са изпратили и в Германия.

Сподели:
Бомба x
МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 31
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това