НА КОСЪМ: Пиян джигит влетя с раздрънкан Фолксваген на детска площадка в Добрич

Инциденти

НА КОСЪМ: Пиян джигит влетя с раздрънкан Фолксваген на детска площадка в Добрич

5240
на 21.08.2019
НА КОСЪМ: Пиян джигит влетя с раздрънкан Фолксваген на детска площадка в Добрич
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пиян шофьор влетя с раздрънкания си "Фолксваген" на детска площадка в градския парк "Свети Георги” в Добрич. Екшънът, който по чудо се разминал само с уплаха за дечурлигата и техните родители, се разиграл снощи малко след 19 часа.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

По това време на деня клощадката била пълна с играещи деца, предава "Монитор".

55-годишният шофьор се спускал по стръмен баир надолу, не могъл да вземе завоя и колата полетяла напред. Дървени пънчета спрели устрема на фолксвагена и той се спрял на метри от играещите хлапета.

"Спря на два метра от дъщеря ми, която е на 2 години. И ако в парка нямаме спокойствие за децата си, не знам къде. Видимо си личеше, че шофьорът е пиян“, разказа потресена майка.

На място пристигнали полицаи, дошли и гардовете в парка. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчела наличието на 2,62 промила в издишания от водача въздух.

Мъжът е задържан е за 24 часа, а регистрационните табели на колата са свалени. Пияният шофьор е отказал кръвна проба.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК