Вход
София
Времето в София 11 o C

НА ПОКЛОНЕНИЕ: Андреа търси помощ от Преподобна Стойна в Златолист (СНИМКА)

НА ПОКЛОНЕНИЕ: Андреа търси помощ от Преподобна Стойна в Златолист (СНИМКА)

на 16.07.2020
13160
0
НА ПОКЛОНЕНИЕ: Андреа търси помощ от Преподобна Стойна в Златолист (СНИМКА)
Автор: ПИК
16.07.2020
0
13160

Андреа посети гроба на ученичката на баба Ванка - Преподобна Стойна. Вярващите са категорични, че там има чудодейна сила, която цери различни болести и помага на отчаяни майки, които дълго време не забременяват.

Ухажорите на Андреа треперят от Кобрата

Ухажорите на Андреа треперят от Кобрата

Въпреки, че са разделени с Кубрат Пулев, Андреа още не се...

на 08.07.2020

Според легендата вековното дърво, до което се снима Андреа, помага на мнозина да излекуват безплодие. Чинарът е на повече от 1300 години, а поверието гласи, че всеки, който седне и се полюлее на люлката в клоните му, ще успее да отглежда своя рожба.

Андреа, която от близо два месеца официална е разделена с Кубрат Пулев, се обърна към светицата, за да се отърве от всичко негативно живота си. Според слуховете от последните години именно проблеми със забременяването са обтегнали отношенията между Кобрата и Андреа.

В медиите много пъти е писано, че Андреа преминава през хормонални терапии и това става една от причините за качване на килограми.

"Да се докосна до Вековния чинар, който е на 1300 години, да усетя енергията, да чуя вятъра, който подухва между листата му като, че хиляди души, мигове, болки и щастие са започнати в него. Легендата гласи, че чудотворното дърво се извисява още от създаването на българската държава! Чудото тук витае навсякъде. Посетете Златолист и се поклонете на гроба на пророчицата Стойна. Постойте в минутка размисъл - за нея, за Вас, за близките Ви хора, за житейския си път. Мястото е невероятно красиво, а хилядолетният, величествен чинар в двора на църквата вменява удивително спокойствие - сякаш времето е спряло", пише Андреа под снимката си.

Русокосата изпълнителка отнесе доста негативни коментари за неприличното облекло, с което идва на такова свято място, пише столичен ежедневник.

Андреа разкри дали е следила Кобрата с GPS (СНИМКА)

Андреа разкри дали е следила Кобрата с GPS (СНИМКА)

С повод и без повод, Андреа гледа да захапе бившата си...

на 09.07.2020

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34776
архив

Срещнали се двама, разприказвали се, по едно време единият попитал: - А какво прави жена ти? После се сетил, че жената е починала и продължил непринудено: - Все в същото гробище ли си е?

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Здравните власти с гореща информация за нашествието на коронавируса в България и новите мерки (НА ЖИВО)
x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за дъждовния четвъртък - късметът на Лъвовете изневерява, Везните два пъти да мислят преди да направят нещо
x