НА СБОГУВАНЕ: Футболният елит козирува пред легендарния Петър Жеков (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

НА СБОГУВАНЕ: Футболният елит козирува пред легендарния Петър Жеков (СНИМКИ)

9792
на 21.02.2023
НА СБОГУВАНЕ: Футболният елит козирува пред легендарния Петър Жеков (СНИМКИ)

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Легенди на ЦСКА, бивши и нястоящи футболисти, функционери и обществените си взеха последно сбогом с една от най-ярките звезди, блестели из родните терени - Петър Жеков.

препоръчано

Легендарният голмайстор на "армейците" почина в събота на 78-годишна възраст, а днес на Националния стадион се стекоха мнозина, за да му отдадат последна почит.

Цветя за своя приятел и бивш съотборник оставиха не по-малко легендарните Димитър Пенев и Аспарух Никодимов.

От настоящия отбор на ЦСКА с Петър Жеков се простиха треньорът Саша Илич, наставникът на вратарите Стоян Колев, изпълнителният директор Филип Филипов, администраторът Стойко Сакалиев, директор на музея на ЦСКА Христо Христов. Разбира се, венци края ковчега на легендата оставиха и футболистите на тима от Борисовата градина.

От страна на БФС беше забелязан вицепрезидентът Емил Костадинов. Дойде и бившият собственик на ЦСКА Александър Томов. Кирил Ивков, легенда на Левски, също почете някогашния голмайстор на вечния съперник. 

Вицепрезидентът на БФС и легенда на ЦСКА Емил Костадинов също почете Жеков. Легендата на Левски Кирил Ивков пък бе единственият представител на "сините". Цветя положи и бившият селекционер на националния отбор и треньор на червените Пламен Марков. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК