Вход
София
Времето в София 13 o C

На сухо: Ето кои части на столицата ще останат без вода на 20 май

На сухо: Ето кои части на столицата ще останат без вода на 20 май

на 19.05.2019
6356
0
На сухо: Ето кои части на столицата ще останат без вода на 20 май
Автор: ПИК
19.05.2019
0
6356

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 20 май 2019 г. (понеделник), съобщиха от пресцентъра на дружеството, цитирани от „Фокус”.

Във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. „Метличина поляна“, ж. к. „Гоце Делчев“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- ул. „Бадемова гора“, ул. „Златишки проход“ № 57, № 60, № 62, № 64, № 66, № 68, № 70;

- ул. „Орехова гора“, в участъка между ул. „Метличина поляна“ и бул. „Гоце Делчев“;

- ул. „Метличина поляна“ между ул. „Червена роза“ и ул. „Бадемова гора“;

- бул. „Гоце Делчев“, в участъка между ул. „Червена роза“ и ул. „Костенски водопад“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Гоце Делчев“, на ъгъла с ул. „Бадемова гора“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 511 в ж. к. „Младост“ 1А се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в бл. 511 и бл. 512.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска между бл. 511 и бл. 512.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Златовръх“, ж. к. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- ул. „Златовръх“, в участъка от ул. „Галичица“ до ул. „Кричим“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Златовръх“, на ъгъла с ул. „Ведрина“.

Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Цветан Вучков“, кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- ул. „Цветан Вучков“ и ул. „Палма“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цветан Вучков“, на ъгъла с ул. „Палма“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Шабаница“ в село Горни Богров се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- ул. „Шабаница“, ул. „Ботунски път“, ул. „Трети март“, ул. „Воденицата“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред кметството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Завой“, кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- ул. „Завой“, в участъка от бул. „Лазар Михайлов“ до ул. „Оралица“;

- ул. „Календерска“, в участъка от ул. „Оралица“ до ул. „Руски войн“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Оралица“, на ъгъла с ул. „Календерска“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Родината“ в село Бусманци се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- ул. „Родината“, в участъка от ул. „Татарски път“ до ул. „Родината“ №54.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Родината“ №23.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. 488 в кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- ул. 488.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Джон Атанасов“, на ъгъла с ул. „Ген. Иван Колев“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

 

 

Сподели:
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за президент на България?
Общо гласували: 13067
архив

Само Чък Норис може да победи рисунка на състезание по взиране.

няма нови новини
Днес: 14
hot
най-четени новини в момента
сега
1435
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
УЧЕНИ: Сутринта е най-подходящото време за секс
x