НА ФИНАЛНАТА ПРАВА: Ботев Пловдив преговаря с Интер за младежки национал

Футбол

НА ФИНАЛНАТА ПРАВА: Ботев Пловдив преговаря с Интер за младежки национал

5627
на 13.06.2024
НА ФИНАЛНАТА ПРАВА: Ботев Пловдив преговаря с Интер за младежки национал
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Ботев Пловдив може да си върне играч на Интер. "Канарчетата" водят финални преговори за юношата си Никола Илиев, твърди Plovdivderby. Изпратена е официална оферта за играча, която се твърди, че удовлетворява "нерадзурите". 

препоръчано

Очаква се да бъдат уточнени детайли по трансфера и той да бъде финализиран до часове. Никола Илиев е съгласен да се върне в Ботев Пловдив. 

Това е втори опит на "канарчетата" да си върнат Илиев. Те пробваха и през миналото лято, но тогава той премина под наем в ЦСКА 1948. 

Никола Илиев е младежи национал и приоритетно действа като офанзивен халф. 

Той премина в Интер през лятото на 2020 година. За Примаверата на италианския гранд изигра 58 мача, в които вкара 16 гола и направи 14 асистенции. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 2 юли - Овните да се въздържат от взимане на важни решения, Козирозите да не прекаляват с хвалбите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ивелин Михайлов с шокиращи разкрития за раздора с Николай Марков - ДПС и ГЕРБ натискат Величие за кабинет през полковника. Марков към Ивелин: Смъртта ти няма да бъде достойна, ще бъдеш унищожен! (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Ивелин Михайлов с шокиращи разкрития за раздора с Николай Марков - ДПС и ГЕРБ натискат "Величие" за кабинет през полковника. Марков към Ивелин: "Смъртта ти няма да бъде достойна, ще бъдеш унищожен!" (НА ЖИВО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК