На Черешова Задушница мъже по сутиени и прашки се кълчат до Храма?!

Акценти

На Черешова Задушница мъже по сутиени и прашки се кълчат до Храма?!

208992
на 22.06.2024
На Черешова Задушница мъже по сутиени и прашки се кълчат до Храма?!

Последвайте ни в Google News Showcase

"ЛГБТ общност" е терминология от ударно налагания новоговор, чиято цел е да обърка максимално хората и те да се автоцензурират и респективно да изпаднат в неспособност да наричат нещата с истинските им имена, което от своя страна води до ментална дезориентация и приемането на фалша за единствена истина.

Всъщност зад всички сурогатни термини се крие факта, който всички виждаме, че това е най-обикновенно п...растко сборище, което цели да демонстрира по възможно най-арогантен и безскрупулен начин сексуални девиации и полови дисфории, като същите се предствят за нещо напълно нормално и естествено - дори модерно и престижно.

Както е написал великият Достоевски: "Толерантността ще достигне такова ниво, че на интелигентните хора ще бъде забранено да мислят, за да не обидят идиотите."

Е, длъжен съм да ви успокоя - у нас няма да се стигне до там поради плиткоумието и антиталанта, който демонстрират въпросните агитатори и пропагандисти на девиантната т.нар. "общност".

Иде реч за някакви псевдодобродетели, налагането на които е щедро финансирано. В този смисъл "София прайд" е комерсиално мероприятие с "рекламна" цел. Тази година обаче пресолиха манджата и вече никой не желае да я вкуси.

Дълбоко съм убеден, че в България това извратеняшко сборище започва да затихва и вече никой не вярва, че целите му са свързани със защита на някакви права. Единственото, което тези идиоти постигнаха, е тотално отвръщение и омраза в цялото общество. С две думи - наиграха се! Няма нормален човек, който да одобрява навръх Черешова задушница мъже със сутиени и по прашки да се кълчат в екстаз в близост до черквата. Границите се преминаха и от тук насетне идва нанадолнището!

На всички политици и общественици, които в желанието си да се харесат на няколко деградирали посолства, се впуснаха да възхваляват и боготворят този цинизъм и светотатство, пожелавам да се замислят как биха се почувствали ако видят собствените си синове да се кълчат полуголи на платформата, надянали сутиени и забили чифт штраусови пера в задните си части!

Няма нормален човек на този свят, който да не мечтае да види сина си МЪЖ и да не копнее за веселия смях на внуци! Няма истински мъж, който да иска синът му да му доведе ЗЕТ.

Страхил Ангелов

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК