НА ЧИСТО: Вдовицата на финансовия мозък на ВИС-2 Мето Илиенски се омъжи за варненски ресторантьор

Епицентър

НА ЧИСТО: Вдовицата на финансовия мозък на ВИС-2 Мето Илиенски се омъжи за варненски ресторантьор

411174
на 02.05.2021
НА ЧИСТО: Вдовицата на финансовия мозък на ВИС-2 Мето Илиенски се омъжи за варненски ресторантьор
Автор:   ПИК

Във вечна любов на кръчмар се е врекла вдовицата на мистериозно изчезналия бос на ВИС-2 Методи Методиев - Мето Илиенски. За новия избраник на чаровната Яна Методиева се шушука отдавна, но самоличността му оставаше тайна.

препоръчано

Яна ревниво крие подробности за връзката си, дори и от свои познати, а на подмятанията, че й е време зе за нов съпруг само се усмихва загадъчно. В крайна сметка до брак се стига, а самата церемония също е в тесен кръг. Единствената податка, че подземният бос е отдавна прежален, е промяната във фамилното име. Към наследената от Мето фамилия Методиева, Яна е прибавила тире Драгоева, пише столичен таблоид. 

Дори и след смята на фамилията, подробностите за половинката на г-жа Методиева-Драгоева остават мистерия. Както всяка тайна и тази е опазена от ден до пладне. Източници от подземния свят разкриха самоличността на човека, заел мястото на висаджийския бос. Новият съпруг на Яна е варненецът Даниел Драгоев. Подобно на Мето Илиенски и той е добре известен публично, но не и с криминалните си прояви. Даниел е собственик на култовият варненски бар "Cubo". Разположеното на централният плаж в заведение всяко лято е домакин на едни от най-яките партита под звездите в морската столица.

Макар и шеф на заведение, посещавано от десетки звезди, Даниел държи да остане в сянка. Драгоев категорично отказва да бъде сниман, а въпросите за личния му живот са табу. За това и неговите снимки са единици, а такава с половинката му Яна на практика няма, поне публично.

Фенове на бара твърдят, че вдовицата на Мето е почти всяка вечер там. В разговорите си с приятели тя отказва да говори за миналото си. Обяснява лаконично, че е самотна майка, с една дъщеря, която срещнала новата любов в лицето на Даниел.

След брака си с кръчмаря, вдовицата на Мето Илиенски окончателно зарязва София и стария си живот, обясняват запознати. Единственият повод да се върне обратно са ангажименти, свързани с наследството на покойният висаджия.

Според слуховете, до мистериозното си изчезване сочения за финансов мозък на ВИС-2 Мето Илиенски натрупва богатство за десетки милиони. Методиев е в неизвестност от нощта на 29 ноември 2003 г., когато обаждане от негов познат го кара на пожар да излезе от дома си. На близките си обяснява, че има дребен проблем, но ще се върне до 2-3 часа. Методиев изрично настоява да бъде сам и отпраща охраната си. Потегля в неизвестна посока с чакаща го отвън кола и повече не се появява.

Заради липсата на труп или доказателства, че е убит, първоначално властите отказаха да обявят висаджията за мъртъв. Това наложи вдовицата и дъщеря им Мина да заведат дело. Едва на 8 юни 2010 г. съдът обявява Илиенски официално за мъртъв от деня на изчезването му, а Яна и Мина за негови единствени наследнички, добавя изданието.

След съдебното решение, Яна не парадира с полученото богатство на покойния висаджия. Вместо да харчи за купони и скъпи коли тя без много шум инвестира получените средства. Чрез една от наследените фирма на Мето тя открива шивашка фабрика в Горна Оряховица. Отваря и свръхмодерно козметично студио в столичен мол. Част от парите си Яна инвестира и в строителство, като за целта сама регистрира наскоро друга фирма с двама софиянци.

Сподели:
Бомба x
Любовен хороскоп за май Любовен хороскоп за май
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с... САМО В ПИК TV! Лъсна голяма тайна за Емил Костадинов: вицето на БФС с курс към родилното, тази красавица ще го дари с...
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това