НЕВЕРОЯТНА ГЕЙ ДРАМА МЕЖДУ "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ" И "СМУЧИ СОФИЯ"! Виктор Чаушев изневерява на Гергин Борисов с Иво Божков - Плитката (СНИМКИ)

Политика

НЕВЕРОЯТНА ГЕЙ ДРАМА МЕЖДУ "ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ" И "СМУЧИ СОФИЯ"! Виктор Чаушев изневерява на Гергин Борисов с Иво Божков - Плитката (СНИМКИ)

670460
на 16.10.2019
НЕВЕРОЯТНА ГЕЙ ДРАМА МЕЖДУ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ И СМУЧИ СОФИЯ! Виктор Чаушев изневерява на Гергин Борисов с Иво Божков - Плитката (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Сантиментална драма като от индийски сериал се разгрива в последно време между "Демократична България" и "Спаси София", по-известна сред столичани като "Смучи София".

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Оказва се, че един от петимата основни активисти от "Смучи София" - Виктор Чаушев, е напуснал доскорошните си събратя и е минал на другия фронт - като кандидат за общински съветник в листата на ДеБъ.

Причината не е тривиална, а сексуална. Чаушев зарязал интимния си партньор Гергин Борисов (кандидат за общински съветник от "Смучи София"), изневерявайки му с общинския съветник от "Демократична България" Иво Божков, научи ПИК от два независим един от друг източници от средите на психодясната общност.

Като резултат от предателството авангардът на "Смучи София", съставен от откровени хомосексуалисти, отлъчил Чаушев. Той бил приютен от новия си избраник Иво Божков - Плитката в листата на ДеБъ.

Открай време грантовата организация "Смучи София" е известна като гей кръжец, финансиран от подсъдимия олигарх Иво Прокопиев и идейно организиран от шефа на новините на Би Ти Ви Венелин Петков.

От няколко години подсъдимият Прокопиев успешно използва хомосексуалистите в различни скандални атаки срещу кметицата на София Йорданка Фандъкова. Същите преди време откраднаха паветата на столичния бул. „Дондуков”, докато беше в ремонт и опитаха да инсинуират, че той се прави некачествено. Истината обаче лъсна скоро благодарение на видео клипчета, на които се вижда, че именно те свиват каменните блокове.

Камери заснеха как през нощта активисти на организацията разрушават паветата по булевард „Дондуков“, за да организират протест на следващия ден срещу „некачествения ремонт“. Тогава премиерът Борисов определи случилото се като саботаж и подривна дейност.

Последваха също толкова съчинени атаки за ремонта на бул. „Граф Игнатиев”.

Напъните на гей кръга продължиха с рев по Би Ти Ви, че некачествено се прави реконструкцията на столичната ул. „Иван Вазов”, където се намират офисите именно на Прокопиев. Така лъсна още по-явно връзката между гей кръжеца и благодетеля им, който въпреки, че е вече с няколко обвинения, все още е извън ареста, само с мярка „подписка”.

Кратка справка за житието и делата на въпросните гейове обаче е достатъчна, за да стане ясно на всеки нормален избирател, че лицата около „Смучи София” са просто грантово зависими от „Америка за България” хомосексуалисти, които нямат друга възможност за препитание извън изпълнението на мръсни поръчки от господарите си, срещу когото им наредят – в случая срещу Фандъкова.

Лицата на „Смучи София“ са Андрей Зографски, Борис Бонев, Виктор Чаушев, Гергин Борисов и Христо Илиев. Обединили се по време на протестите срещу кабинета „Орешарски”, когато хомосексуалистите подсилват психодесните агитки именно на Прокопиев, предвождани тогава от бившия правосъден министър и лидер на партията „Да, България“ Христо Иванов, Радан Кънев и „Протестна мрежа”.

Паметливи припомнят, че „Спаси София“ тръгва от „Спаси метрото“. По онова време 5-мата младежи на Прокопиев все още захлебват от дребни поръчки от Столична община и решават, че са абонирани за яслата доживотно. След отказа да  бъдат настанени на постоянна хранилка, „Спаси София“ започват серия от акции срещу общината.

Сред най-активните в поръчковите атаки е любимецът на Радан Кънев - Гергин Борисов, който не спира да хули страната си, докато прибира пари на неин гръб. Той е идеолог на гей организацията „Евролибераст”, която стана известна със слогана „да лапаш п*шки не е срамно”, с който хомосексуалистите се гордеят и развяват по протестите им срещу Фандъкова.

В профила на групичката във фейсбук е пълно с хомосексуални послания, кое от кое по-скандално, и Борисов не спира да залива с вулгарни коментари политици от целия спектър. В цялата евро-гей каша се намесва и самият Радан Кънев, който често е цитиран от тях като идеен гуру на платформата.

Не е ясно откъде идва финансирането на НПО „Спаси София”, но е факт, че евролиберастите имат сигурна трибуна в изданията на нереализирани десни политици и олигарха Прокопиев. Затова и коментарите са, че гей дружинката е впрегната в политическата битка, маскирана като загриженост за българската столица.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! Бойко Борисов: Мераклии за премиери винаги ще се намерят. Президентът е отговорен човек, на него може да се разчита (ВИДЕО) ПИК TV! Бойко Борисов: Мераклии за премиери винаги ще се намерят. Президентът е отговорен човек, на него може да се разчита (ВИДЕО)
ново
Днес: 42
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК