НЕВЕРОЯТНО: Месут Йозил плаща операциите на 1 000 деца по света в чест на сватбата си с Нур от "Сега и завинаги"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

НЕВЕРОЯТНО: Месут Йозил плаща операциите на 1 000 деца по света в чест на сватбата си с Нур от "Сега и завинаги"

34988
на 13.06.2019
НЕВЕРОЯТНО: Месут Йозил плаща операциите на 1 000 деца по света в чест на сватбата си с Нур от Сега и завинаги
Автор:   ПИК

Приказната сватба на Месут Йозил и любимата му Амине Гюлше продължава да вълнува медиите в Турция и по света. Красиви снимки на булката и младоженеца не спират да заливат тв и интернет пространството.

препоръчано

Цялата страна съпреживява щастливите мигове с любимците си. Сватбената рокля на Амине Гюлше, която струва 10 хиляди евро, също е обект на интерес и обсъждане от страна на медиите. 

Германският футболист от турски произход и актрисата Амине Гюлше се ожениха на пищна церемония в Истанбул, като на сватбата им кумува турският президент Реджеп Тайип Ердоган.

Заради щастливия повод футболистът на Арсенал направи дарение на местната благотворителна организация "Червен полумесец", с което ще бъдат нахранени 16 000 бедни. Фондацията поддържа кухни за хора в нужда от цялата страна.

Освен дарението за нахранване на 16 хиляди души в цяла Турция, Месут Йозил обяви, че ще плати разноските за операциите на 1000 деца по света, разкри "Lifeonline.bg". Не са много популярните личности, които правят такива дарения заради това, че са се оженили. Това прави чест на играча на "Арсенал" и неговата половинка Амине.

След красивата сватба в Истанбул, новосформираното семейство ще живее на мъгливия Албион, където Месут играе. Двамата младоженци ще обитават къща в Англия на стойност 10 милиона евро.

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГ: Ден за молитва, алтруизъм, снизхождение, осмисляне на живота и своето място света АСТРОЛОГ: Ден за молитва, алтруизъм, снизхождение, осмисляне на живота и своето място света
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ Европа от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: До края на годината завършваме участъка на АМ "Европа" от ГКПП „Калотина“ до Драгоман (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 104
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това