Невероятно! Националите по волейбол на финал в Баку след огромна драма

ЧАС ПИК

Невероятно! Националите по волейбол на финал в Баку след огромна драма

12309
на 26.06.2015
Невероятно! Националите по волейбол на финал в Баку след огромна драма

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Българският национален отбор по волейбол се класира за финала на Европейските игри в Баку. Момчетата на Николай Желязков победиха в драматичен полуфинал Полша с 3:2 гейма (25:14; 19:25; 25:22; 23:25; 15:13).

препоръчано

По този начин "трикольорите" си осигуриха медал от историческата надпревара. Битката за златото е в неделя, 28 юни от 11.00 часа българско време. В другия полуфинал се изправят отборите на Германия и Русия. Мачът започна в 17:30 часа българско време.

Най-резултатен в мача беше полякът Артур Шалпук, който записа 23 точки. Жани Желязков се отличи с 21 за нашите.

България започна много силно мача и в първия гейм нашият отбор не остави никакви шансове на съперника и го победи с категоричното 25:14. Във втория гейм поляците взеха инициатвиата и изравниха след 19:25.

В третия гейм нашите отново действаха по-концентрирано и стигнаха до успеха с 25:22. В четвъртия гейм двата тима действаха точка за точка, но силна серия на сервиз на Симон Ромац бе решаваща за успеха на поляците с 25:23. В тайбрека обаче България показа страохтен характер и стигна до крайната победа с 15:13.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК