НЕВЕРОЯТНО ШОУ В ПИК: РАЗГАРЯ СЕ ГЕЙ СКАНДАЛЪТ В ЛИСТАТА НА ППДБ ЗА СОФИЯ. Асен Василев и Борис Бонев редили имената, Кирил Петков бесен

Епицентър

НЕВЕРОЯТНО ШОУ В ПИК: РАЗГАРЯ СЕ ГЕЙ СКАНДАЛЪТ В ЛИСТАТА НА ППДБ ЗА СОФИЯ. Асен Василев и Борис Бонев редили имената, Кирил Петков бесен

109184
на 27.10.2023
НЕВЕРОЯТНО ШОУ В ПИК: РАЗГАРЯ СЕ ГЕЙ СКАНДАЛЪТ В ЛИСТАТА НА ППДБ ЗА СОФИЯ. Асен Василев и Борис Бонев редили имената, Кирил Петков бесен
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Разгаря се бруталният гей скандал около общинската листа на ППДБ в София, за който ПИК вече алармира.

Оказва се, че много от кандидатите са оплетени в сложни хомосексуални връзки или триъгълници помежду си, като общият вектор е организацията на нежните мъже "Смучи София" и нейният тартор Борис Бонев, водач на листата.

Според източници на медията ни от висшите кръгове на ПП Кирил Петков е бил шокиран от разкритията и директно е потърсил сметка от политическия си партньор Асен Василев, който никога не е крил, че гравитира "вляво".

Именно Асен имаше крайната дума за листата, предложена му от Борис Бонев, твърдят информаториге ни в "Промяната". 

Двамата редели имената и местата, които да заемат кандидатите. Тяхна е отговорността и за присъствието в списъците на драматичен триъгълник - печално известния Иво Божков - Плитката от ДБ (№30 в листата), Гергин Борисов (№14) и №39 Виктор Чаушев.

Суингингът при тях датира още от предишните местни избори през 2019 г.

Тогава Чаушев, един от петимата основни активисти от "Смучи София", напусна доскорошните си събратя и мина на другия фронт - като кандидат за общински съветник в конкурентната тогава листа на ДеБъ.

Причината не бе тривиална, а сексуална.

Чаушев зарязал интимния си партньор Гергин Борисов (кандидат за общински съветник от "Смучи София"), изневерявайки му с общинския съветник от "Демократична България" Иво Божков.

Като резултат от предателството авангардът на "Смучи София", съставен от откровени хомосексуалисти, отлъчил Чаушев. Той бил приютен от новия си избраник Иво Божков - Плитката в листата на ДеБъ.

Открай време грантовата организация "Смучи София" е известна като гей кръжец, финансиран от подсъдимия олигарх Иво Прокопиев, припомня ПИК.

Други интимни партньори в листата на ППДБ са първият Борис Бонев и №8 Андрей Зографски. Те не крият хомосексуалните си отношения от години и парадират, че са семейство. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК