Невиждана драма в Лайпциг! Италия изхвърли Хърватия в последната секунда

ЧАС ПИК

Невиждана драма в Лайпциг! Италия изхвърли Хърватия в последната секунда

50756
на 25.06.2024
Невиждана драма в Лайпциг! Италия изхвърли Хърватия в последната секунда
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Селекциите на Хърватия и Италия изиграха спиращ дъха двубой в групите от UEFA EURO 2024. Италианците се спасиха от „треперене“ за продължаването си напред в последната секунда на добавеното време, след като Матия Дзакани вкара първия си гол за „скуадра адзура“ за 1:1. Този резултат на практика прати италианците директно напред в турнира, докато хърватският национален отбор отпада почти на 100%.

препоръчано

Хърватите се считаха за продължили напред, след като в 54-ата минута Лука Модрич се реабилитира с попадение в Лайпциг, тъй като 33 секунди преди това изпусна дузпа, след като Джанлуиджи Донарума отрази изстрела му, предаде Gong.bg.

Италианците в хода на двубоя бяха по-дейни, но големи пропуски пред вратата на Доминик Ливакович направиха Алесандро Бастони и Джанлука Скамака. Все пак корекциите, които наложи Лучано Спалети дадоха резултат и резервата Дзакани се превърна в герой за хората от Ботуша.

Италианците с второто си място в групата си гарантираха осминафинал на UEFA EURO 2024 с Швейцария. Все пак, за "ватрените" има някакъв илюзорен шанс да продължат напред в турнира сред четирите най-добри трети отбора от шестте, но това наистина е свързано с фантастичен развой на останалите групи на UEFA EURO 2024.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК