НЕВИЖДАНА ЖЕСТОКОСТ ВЪВ ВАРНА! Садист подпали бездомни кучета - две изгоряха в адски мъки (ОБНОВЕНА/СНИМКИ 18+)

Региони

НЕВИЖДАНА ЖЕСТОКОСТ ВЪВ ВАРНА! Садист подпали бездомни кучета - две изгоряха в адски мъки (ОБНОВЕНА/СНИМКИ 18+)

29601
на 23.02.2018
НЕВИЖДАНА ЖЕСТОКОСТ ВЪВ ВАРНА! Садист подпали бездомни кучета - две изгоряха в адски мъки (ОБНОВЕНА/СНИМКИ 18+)

!!!ВНИМАНИЕ!!!

препоръчано

Агенция ПИК предупреждава своите читатели, че снимките в статията са с тежко съдържание!

Садистичните наклонности на българите, които НЕ обичат животните, придобиват все по-чудовищни размери. Невиждана жестокост прояви варненец, който подпали живи кучета в приемен дом за бездомни животни на неправителствената организация "Анимал Хоуп". 

Извергът е драснал клечката в сряда вечерта, малко след 21.30 часа. Две от кучетата са изгорели в агония, докато се опитвали да се спасят от пламъците, криейки се в къщичките си. 

Садистът, който месеци наред е упражнявал физически и психически тормоз на хората от организацията и срещу когото те са подавали многократно жалби, но без резултат, е задържан.

"Имаме подадени повече от 10 жалби в полиция и прокуратура. Вече дори не се надяваме, че този НЕчовек най-после ще получи наказание. Гледката е ужасяваща. Мечо и Беки са звездички... Загинали са в агония, докато се опитват да се скрият в къщичките си. Изгорели са ЖИВИ, заедно с къщичките си... Джак и Джеймсън са обгорели до неузнаваемост и се борят за живота си в клиника "М-Вет". На силни обезболяващи и успокоителни са... Ако оцелеят и двамата ще имат тежки увреждания, единият вероятно ще остане сляп...", описват страданията на беззащитните животни от "Анимал Хоуп Варна".

От неправителствената огранизация молят за помощ за приемни домове за останалите живи кучета - Звезда, Джим, Бъки, Елза, Ноа, и бебетата Ника, Лоти, Кари, Руби и Лина, до възстановянето на опожарения им дом.

"Имаме нужда от помощ за лечението на Джак и Джеймсън, които се борят за живота си в клиника "М-Вет". Имаме нужда от помощ за разчистване на отломките и всякаква друга помощ, свързана с възстановяване на всичко разрушено - къщички, огради, мрежи... Опитваме се да бъдем силни, заради тези, които оцеляха и още се опитват да излязат от преживения шок. Крещим от безсилие, от ужас и от болка! Защото Българската съдебна система за пореден път НЕ си свърши работата!", пише още в обръщението на организацията в страницата им във "Фейсбук". 

Публикувана е и сметка, на която всеки може да се включи с помощ за възстановянето на приемния дом за бездомни животни и за лечението на оцелелите:

First Investment Bank 

BIC: FINVBGSF
IBAN: BG56 FINV 9150 1215 7665 63
PayPal: animalhope.varna@gmail.com

В късния следобед от организацията обявиха на фейсбук-страницата си, че състоянието на Джак и Джеймсън засега е овладяно: "Кучетата започнаха да пият вода, което е добър знак за тяхното възстановяване. В следствие от пожара имат бъбречна и дихателна недостатъчност и нисък хемоглобин. Изгарянията са тежки, но кучетата реагират добре за сега. Продължават да са на обезболяващи, за тяхното пълно възстановяване ще е нужно доста време".

Сподели:
Бомба x
СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ! Няколко начина да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Бареков скочи на Манолова: Защо излъгахте и ми скрихте сигналите за корупция, които бяха първи? Радев ви каза - остава ви една вечер (ВИДЕО)
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това