НЕВИЖДАНО: Протест срещу двамата мъже на Деси Радева (СНИМКА)

Политика

НЕВИЖДАНО: Протест срещу двамата мъже на Деси Радева (СНИМКА)

105964
на 25.11.2020
НЕВИЖДАНО: Протест срещу двамата мъже на Деси Радева (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Уникален куриоз, с който може да кандидатстваме за световно постижение, се разигра днес в центъра на София, видя ПИК. На жълтите павета хиляди транспортни работници и таксиджии протестираха едновременно и срещу двамата мъже на президентшната Деси Радева - настоящият Румен Радев и бившият - Георги Свиленски, от когото е единственият й син.

препоръчано

Това е вероятно първи в света протест срещу двамата мъже на една и съща жена едновременно. С този куриоз Деси Радева за пръв път свърши нещо полезно в кризата - успя да разсмее народа насред пандемията. 

Не жена, а чудо! А какво ли би станало, ако си хване трети мъж?
Улиците няма да поберат недоволството народно.

Сподели:
Бомба x
Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия Задава се ретрограден Меркурий - как ще се отрази на всяка зодия
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 307
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това