Неделна снежна блокада в Пловдивско

Региони

Неделна снежна блокада в Пловдивско

3578
на 17.01.2016
Неделна снежна блокада в Пловдивско
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Дъждът премина в сняг около 18 часа в събота в Пловдив, валя интензивно до 3 през нощта, спря, а сутринта започна отново. Градът е побелял, снежната покривка е около 15 см.

препоръчано

96 снегорина чистиха улиците през нощта, но без наложителна причина е по-добре да не се излиза с кола. Почистени са няколко основни булеварда, много второстепенни улички, обаче, се оказаха блокирани заради преспите, образувани от снегорините.

На много места има счупени или опасно надвиснали клони. Днес се почистват второстепенните улички, доколкото това е възможно заради паркираните коли. В областта положението също е сложно, заради скъсан кабел в град Съединение десетки къщи са останали без ток, същото е в село Йоаким Груево, има паднали кабели на главния път към Пещера, както и в Стамболийски.

Засега ЕВН не излиза с официална информация за аварии, информацията е по данни на потребители. Магистрала "Тракия" представлява един почистен коловоз, по който се движат бавно в колона всички автомобили. Ограничено е движението на всички тежкотоварни МПС над 12 т. вкл. ремаркета и полуремаркета, трактори и специализирана земеделска техника, по АМ "Тракия" в участъка от км 55+627 до км 106+427, ляво платно, посока София, поради снегопочистване.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК