Вход
София
Времето в София -1 o C

НЕДОВОЛНИ! Тризначките биха шута на адвокат Марио Биков след делото на Нико Тупарев

НЕДОВОЛНИ! Тризначките биха шута на адвокат Марио Биков след делото на Нико Тупарев

Той ги защитаваше служебно, тъй като трите не работят и нямат доходи, за да си платят на договорен юрист
на 14.08.2016
10973
3
НЕДОВОЛНИ! Тризначките биха шута на адвокат Марио Биков след делото на Нико Тупарев
Автор: ПИК
14.08.2016
3
10973

Тризначките разкараха адвокат Марио Биков от делото за клевета, което заведе срещу тях продуцентът на „Биг Брадър” Никола Тупарев. Благоевградският адвокат ги защитаваше служебно, тъй като Вяра, Надежда и Любов не работят и нямат доходи да си позволят да плащат на договорен адвокат. Те обаче са останали недоволни от него и искат нов служебен адвокат, даже вече са си избрали Людмила Ингилизова да ги представлява. Причината е, че имали разногласия с досегашния служебен защитник.

На първа инстанция Вяра и Надежда бяха осъдени да платят 5000 лв. на Никола Тупарев, а Любов бе оправдана. Продуцентът заведе граждански иск за увреждане по чл. 45 от Закона за задълженията и договорите срещу тризначките заради клевети в телевизионно предаване, „че им пращал женени мъже и искал да ги прави проститутки в Лондон и Монако“.

Той претендираше за 20 000 лв. обезщетение. В хода на процеса вещи лица от Института по криминалистика и криминология на МВР бяха натоварени със задачата да проверят автентичността на записа, дали има изрязвания и добавяния към него, както и да направят идентификацията на образите на тризначките - коя е Надежда, коя е Любов и коя Вяра. Експертите установиха, че клеветите са избълвани от Вяра и Надежда, Любов е държала езика си зад зъбите. Искът срещу нея бе отхвърлен от районния съдия Румяна Запрянова, но двете й сестри бяха осъдени да платят 5000 лв. на продуцента за накърнени чест и достойнство, съобщава струмабг.

Надежда и Вяра още не са подали жалба в Окръжен съд, но междувременно са сменили адвоката си, което е станало даже с нарочно определение на районния съдия Румяна Запрянова, и то след решението. В определението е написано, че те желаят единствено и само адвокат Людмила Ингилизова за свой служебен адвокат и изрично искат с това да се съобрази Адвокатският съвет в Благоевград, в чиито правомощия е да определя служебните защити. Интересна ще бъде реакцията на адвокатите, тъй като това не е концерт по желание.

Междувременно стана ясно, че Надежда е загубила окончателно делото, което заведе срещу нея бизнесменът Венцислав Шалявски за задължение от 2650 лв. Окръжен съд потвърди решението на съдия Деница Урумова, че тризначката е получила паричния заем и следва да се издължи. За обезпечаванена задължението съдът запорира лекия автомобил BMW на Надежда, който бе оставен на отговорно пазене във 2-ро РУП - Благоевград и бе направен опис от частен съдия изпълнител.

Заради въпросното изпълнително дело тризначката е осъдена допълнително да изплати 906 лв., представляващи разноски по обезпечителното дело, и още 880 лв. за направените по делото съдебни разноски. След като съдебното решение влезе в сила, за събиране на дълга ще се пристъпи към продажба на запорираното BMW. Надежда се опитва да спаси автомобила си, като е направила искане пред ВКС за възобновяване на делото с мотива, че е било опорочено. Тя изтъква, че се разписала на лист пред вещото лице Валери Стойков, за да направи графологичната експертиза на нейния почерк в едно кафене, което било „на  крак и почти насила“. Какво ще бъде решението на ВКС, предстои да се разбере.

Сподели:
свързани новини
САМО В ПИК И "ЧАС ПИК"! Тризначките вампирясаха САМО В ПИК И "ЧАС ПИК"! Тризначките вампирясаха
Тризначките от Благоевград - Вяра, Надежда и Любов...
на 06.04.2016
Напиши коментар »
(3)
1
Офф , най глупавите от най глупавите , позор за човечеството , а най отвратителното е че си вярват ...ако ги болеше колкото са прости .щяха да са вече умрели
2
От какво преживяват тия? не работят, а освен това са толкова "умни" и "красиви", че и за най-древната професия не стават
3
да сте видели циганки да работят и да се признаят за виновни някога??
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 3133
архив

Някакъв човек отишъл да лови риба, и в храстите до реката намерил запечатана бутилка. Отворил я, а оттам излязъл един джин и му казал:
- Затова, че ме освободи, ще ти изпълня едно желание. Казвай какво искаш.
- Искам всичките полицаи в тая страна да са умрели, и да ги видят как плават в ковчези по реката!
- Ама защо така, някои от тях може да са хубави хора.
- Добре тогава, нека добрите да са в хубави ковчези!

няма нови новини
Днес: 32
hot
най-четени новини в момента
сега
2111
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Грандиозен пир в Дубай: Христофорос Аманатидис-Таки привика армията си от България - ето защо...
x
ОГРОМНА ПОЧИТ: Без този светец нямаше да я има православната вяра
x