Недялко Йорданов, Дамян Дамянов и Петър Велики на "Алея на книгата" в София! Търсете хитовете на сезона в шатра №18 от днес (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Недялко Йорданов, Дамян Дамянов и Петър Велики на "Алея на книгата" в София! Търсете хитовете на сезона в шатра №18 от днес (СНИМКИ)

12155
на 04.09.2023
Недялко Йорданов, Дамян Дамянов и Петър Велики на Алея на книгата в София! Търсете хитовете на сезона в шатра №18 от днес (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Най-хубавите книги с рекордни отстъпки до 80% можете да откриете в шатра №18 на "Алея на книгата" в София, която се открива днес. Литературното изложение на открито е разположено по бул. "Витоша" и ще продължи до 10 септември. 

препоръчано

В шатра №18 ви очаква изобилие от шедьоври от богатия каталог на престижното издателство „Милениум“. Сред най-атрактивните предложения за ценителите на качествена литература са сензационното разследване „Истинската история на богомилите“, новият том от поредицата за интимните тайни на великите владетели – „Личният живот на Петър I Велики“, първите две книги от мащабната колекция „История на цивилизацията“ – „Великите географски открития“ и „Значимите медицински постижения“, историческият труд „Американската война за независимост“, както и забележителната мемоарна книга „Житие и страдания грешнаго Недялко“ от Недялко Йорданов. Там ще откриете и най-новите стихосбирки на големия поет – „Все още“, „Епопея на незабравимите“, „Часът на истината наближава“ и др.

Ценителите на българската поезия могат да си закупят и изящния том „Събрано“, посветен на един от най-нежните български лирици Дамян Дамянов. Това издание е част от поредицата на „Милениум“, представяща творчеството на видни български творци като Пейо Яворов, Валери Петров, Атанас Далчев, Радой Ралин...

За любителите на криминалния жанр са няколко световни хита: „Смърт под клетва“ от Джак Джордан, „Ултиматум“ от Ти Джей Нюман, както и „Опасно влияние“ – първата книга от новата трилогия на Майк Оумър.

В шатра №18 е изложена и езотеричната поредица на „Милениум“, която традиционно се радва на огромен интерес. Тя включва представителни издания за Димков, Дънов, Баба Ванга, Боян Мага, Дядо Даскал, Дядо Влайчо, Преподобна Стойна, Слава Севрюкова и Василий Врач.

Всеки ден в шатра №18 ще има и различна „Книга на деня“ с отстъпка от 40%, както и кошници с издания, предлагащи се на цени между 3 и 5 лева. А за всяка покупка от 30 или повече лева читателите ще получават специален талон за допълнителни намаления.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - неподозирани възможности за Близнаците, стабилни приходи за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - неподозирани възможности за Близнаците, стабилни приходи за Стрелците
ПИК TV x
Николай Николов пред ПИК TV: ГЕРБ трябва да разбере: Свърши времето, когато печелеше с всеки издигнат. Уйдурмата се отчита на Пеевски и ако Доган реши, че сглобката не му трябва, тя приключва Николай Николов пред ПИК TV: ГЕРБ трябва да разбере: Свърши времето, когато печелеше с всеки издигнат. Уйдурмата се отчита на Пеевски и ако Доган реши, че сглобката не му трябва, тя приключва
ново
Днес: 40
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК