Вход
София
Времето в София 4 o C

НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ: Връх на абсурда в БНР - радиото гине! Директорът е в отпуск в САЩ, ментето Бабикян шества из ефира, "Хоризонт" е без шеф 8 месеца, СЕМ спи...

НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ: Връх на абсурда в БНР - радиото гине! Директорът е в отпуск в САЩ, ментето Бабикян шества из ефира, "Хоризонт" е без шеф 8 месеца, СЕМ спи...

на 13.05.2020
109022
0
НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ: Връх на абсурда в БНР - радиото гине! Директорът е в отпуск в САЩ, ментето Бабикян шества из ефира, "Хоризонт" е без шеф 8 месеца, СЕМ спи...

Досега не бях подхващал тази тема, но чашата вече преля.

Имате ли представа какво се случва в Българското национално радио, издържано с данъците на всички нас?

Ще ви разкажа. Но първо повода, по който пиша.

Днес държавното БНР избра странен коментатор по темата с Божков, Борисов и акциите на "Левски". Пространно интервю даде не друг, а представеният като "пиар експерт" Арман Бабикян. Необезпокояван от неудобни журналистически въпроси, великият "експерт" се възхити от "хитрия" ход на Божков, който поставил на тясно премиера. После се впусна в злъчни коментари по адрес на правителството и състоянието на държавата.

Собственикът на най-гнусните анонимни фейк-сайтове е в ролята на официален анализатор на Българското национално радио!

И водещата, разбира се, не го пита: "Абе ти, любезни, вярно ли според разследване на ГДБОП притежаваш домейна "Информиран.нет" и плащаш наема му? Защо тиражираш анонимно гадости за десетки публични личности, докато официално се пишеш независим наблюдател на политическия живот?"

ПЪРВО В ПИК: СЕМ на съд заради нарушенията при избора на Андон Балтаков за шеф на БНР

ПЪРВО В ПИК: СЕМ на съд заради нарушенията при избора на Андон Балтаков за шеф на БНР

Софийският административен съд е насрочил делото срещу...

на 23.04.2020

Няма такива въпроси, Бабикян си дрънка безкритично, БНР го легализира като фактор. Направо го "изпира".

...Чух интервюто с Бабикян и спонтанно реших да реагирам. Да звънна в радиото и да поискам също да коментирам темата - но не темата за Божков, а темата за Бабикян. Аудиторията на БНР, съсредоточена предимно в малките градове и селата, няма постоянен достъп до Интернет, до Фейсбук, до ПИК, и не е длъжна да знае истината за лицето Бабикян. Затова трябва да бъде просветена - именно през ефира на същото това БНР.

Българският данъкоплатец има право да знае КОЙ ГОВОРИ И ЗА КОГО отиват парите му.

Свързах се с колеги и помолих за телефона на новоизбрания генерален директор на радиото Андон Балтаков. Отговорът, който получих, ме слиса. "Ооо, че него го няма от близо месец. В Америка е, при семейството си...Ще си дойде на 22 май..."

Новият шеф на БНР, избран в края на януари, от месец не ходи на работа и е в Америка?Пуснат е от СЕМ в отпуск по "лични причини", да бъдел до близките си по време на извънредното положение?! Когато екипите на БНР са на първа линия, началникът дезертира?!

И не само това. Ако благоволи да си дойде на 22 май, Балтаков ще трябва да изкара още 14 дни в карантина - тоест, пак няма да ходи на работа?!

Ето това се казва нахалство. За което и Балтаков, и СЕМ, който избра от нищото този напълно неизвестен човек за директор, трябва да отговарят.

В отсъствие на Балтаков и.д. шеф на БНР е някой си Димитър Димитров, обясняват ми. Идвал от адвокатска кантора, близка до...Цветан Цветанов. Който всяка седмица давал интервюта по БНР.

Но това не е всичко. БНР фактически няма ръководител, но ръководител вече 8 месеца няма и програма "Хоризонт"?! Само изпълняваща длъжността - Даниела Късовска, приятелка на фамозната Силвия Великова и участничка в протестите от септември миналата година.

На практика двете - Късовска и Великова, еднолично редели гости, теми и събеседници. Никой от Управителния съвет не смеел да им възрази, защото веднага писвали за "свободата на словото".

Директорът на БНР - в Щатите насред кризата.

Шеф на "Хоризонт" няма. Осем месеца безвластие.

Бабикян шества триумфално из националния радиоефир и пръска отрова.

Кафа!

Какво смятам да направя ли? Ще позвъня на г-н Димитър Димитров и г-жа Даниела Късовска с настояване да ме включат за кратко, за да обясня на уважаемата аудитория кой е "пиар експертът" Арман Бабикян.

Подозирам, че ще получа отказ.

Затова ще ви призова за съдействие - звънете им и ходатайствайте за мен! Ментето Бабикян не трябва да си развява байрака.

Телефонът на Димитров е 0888 465590.

Телефонът на Късовска е 0884 362878.

БНР не е частно радио на протестърите, то е на всички нас, които го издържаме с данъците си. Не бива да търпим манипулации в обществения ефир.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 18477
архив

Между приятелки: – Аз пък вече нямам кой знае какви претенции към мъжа, за който искам да се оженя… Важното е да е добър човек, културен, възпитан… Как мислиш, дали са останали още такива милионери?

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ дари два апарата за кръвна плазма в Плевен и Стара Загора (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Тези 3 зодии поставят партньора на първо място
x