Вход
София
Времето в София 10 o C

Недялко Недялков: Да е ясно - вече са ми взривявали редакция и са ми разстрелвали автор! Точно Гошо от "Боец" и щурмоваците му няма да ме уплашат

Недялко Недялков: Да е ясно - вече са ми взривявали редакция и са ми разстрелвали автор! Точно Гошо от "Боец" и щурмоваците му няма да ме уплашат

на 29.09.2020
90757
0
Недялко Недялков: Да е ясно - вече са ми взривявали редакция и са ми разстрелвали автор! Точно Гошо от "Боец" и щурмоваците му няма да ме уплашат

Демократите готвят атака срещу офиса на ПИК довечера.

Щели да си носят боклуците и да ги изсипват пред редакцията ни, тъй като сме произвеждали „медийни боклуци“. Ще освинват улицата, тоест – каквото правят трети месец. Ще сплашват журналистите ни на работното им място, както и останалите абсолютно невинни в случая хорица от останалите офиси в нашата сграда.

Готви се нападение над редакцията на ПИК. Журналисти са заплашени с убийство

Готви се нападение над редакцията на ПИК. Журналисти са заплашени с убийство

Подготвя се саморазправа с редакционния екип на ПИК,...

на 28.09.2020

Сред тях - медицинска клиника и център за репродуктивно здраве!

Но какво им пука - времето е тяхно, градът е техен, не подлежат на санкция, безнаказани са, говорят от името на народа и от позицията на абсолютната истина. 

Били сме „слуги на мафията, слуги на Бойко и Гешев“ и е време да си платим.

Следват закани за убийства.

Очакваме да дойдат с обичайния си реквизит – ковчези, бесилки, яйца, бомбички.

С две думи –задава се погром срещу една частна медия. Заради словото й.

Това е исторически прецедент, нов жанр – уличен протест срещу редакционна политика. Не бях чувал за подобно мероприятие, но тепърва има да се дивим.

Авторите му са ония, които се изживяват от години като застъпници на свободното слово.

За улеснение от „Боец“ са приложили карта с адреса ни. Да понасъскат допълнително и за повече драматизъм.

Би трябвало да се чувстваме поласкани. Превратът ни разпознава като основна пречка, като незаобиколима бариера. Тъждествени сме за тях с министър-председателя, правителството, главния прокурор, парламента.

Добра реклама. Един малък сайт, списван от десетина колеги!

Каква сила сме, явно, колко много им пречим! Как никой друг в медиите освен нас не смее да им каже в очите, че са платени наемници, а не борци за народни правдини.

Никой не смее, разбира се. Всички са си глътнали езиците и треперят да не ги навестят щурмоваците. Да не изпотрошат прозорците им, да не освинят фасадите им с яйца, да не ги сатанизират из фейсбуците си, да не им посегнат…Защото това е следващото.

И няма кой да помага, ако те погне глутницата. Полицията е в ступор, забранено й е да се намесва – да не би случайно да наруши правата на „демократично протестиращите“. Уплашени са и мнозинството от нормалните граждани, предпочитат да не взимат страна.

Анархията е пълна, държавата фактически е абдикирала от задълженията си да опазва обществения ред и да се грижи за сигурността на гражданите. 

Общото настроение е, че харпиите са недосегаеми и в момента могат да си позволят абсолютно всичко. От това да ти нахлуят в личното пространство и да те тормозят на работното ти място, до това да те ликвидират физически. 

Само защото не мислиш като тях, те таксуват за „слуга на Бойко и мафията“, попадаш в черния списък с враговете на народ и подлежиш на анихилация. Май и Народен съд даже няма да има, какво да губят време. Идват наследниците на Вишински и те осъждат на място. Присъдата се изпълнява веднага и не подлежи на обжалване.

Дали господа демократите от протеста смятат и така да управляват?

Ще се закриват ли неправилните медии?

Дали това е законовият ред на изразяване на претенции към редакция?

Не е ли цивилизовано, ако има недоволство от публикации, засегнатите да търсят правата си в съда?

Тези въпроси са ирелевантни към вълчото ни време. Бесовете са изпуснати, разумът е отстъпил на лудостта и произвола. По най-просташкия и първичен начин се търси някаква абстрактна мъст, тук и сега. Виновен си без право на доказване на противното - само защото те е осъдила кресливата революционна тълпа. 

Аз не се плаша. Взривявали са ми редакцията с бомба, разстрелвали са най-продавания ми автор, подслушвали са ме и следили в операцията на ДАНС "Галерия"...Сега някакъв си Гошо от "Боец" ли ще ме стресне?

Впрочем - взривиха ми редакцията, тъкмо когато бях публичен опонент на Цветан Цветанов и Бойко Борисов, а в това време въпросният Гошо се прегръщаше с тях...

Но какво да се прави. Такива са парадоксите на времето в България, държавата с най-къса памет.

P. S. Снимките, които прилагам, не са от Бейрут, а са щетите от бомбата в редакцията на вестник "Галерия", вестник "Ретро" и издателство "Милениум" от февруари 2011 г...

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 32007
архив

Чета статус на едно 14-годишно: - Седя, пуша, пия кафе и си мисля за него… Аз съм на 34… търкалям се на дивана, ям портокали и гледам "Ну погоди!"...

няма нови новини
Днес: 311
hot
най-четени новини в момента
сега
3453
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Радев кацна и обвини Естония в активно мероприятие след скандала, че е укрил контакт с болен от коронавирус (ОБНОВЕНА)
x
Пет признака, че сте преболедували коронавирус, без да сте разбрали
x