Недялко Недялков: Орбан вече е лидерът на свободния свят

Акценти

Недялко Недялков: Орбан вече е лидерът на свободния свят

525030
на 08.07.2024
Недялко Недялков: Орбан вече е лидерът на свободния свят

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Силният, смисленият политик в Европа днес се нарича Виктор Орбан.

Само той има куража и свободната воля да запали самолета и да литне ту към Киев, ту към Москва, ту към Пекин, ту към Анкара.

И да бъде радушно приет, като гълъб на мира.

И да даде на света надежда.

Докато нашите лигльовци се чудят как да вземат завоя според курса на Белия дом или според цикъла на Галя от посолството. 

Истинският лидер е хуманист, той се бори за мир, за живот, той е трансмисия, а не донор на войната.

Истинският лидер се бори за свобода, защото самият той е свободен човек и не тъне в унизителни зависимости, които го принуждават да превърне в заложник съдбата на партията и отечеството си.

Блазе му на унгарския народ, че си има Виктор Орбан, блазе му на Орбан, че си има унгарския народ, който го подкрепя вече толкова десетилетия...

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия учебен ден (понеделник): Раците рискуват да загубят пари, съсед устройва сутрешен скандал за Девата, Везните да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия учебен ден (понеделник): Раците рискуват да загубят пари, съсед устройва сутрешен скандал за Девата, Везните да не пътуват
ПИК TV x
Нидал Алгафари с радикална идея пред ПИК TV: Започваме най-скандалната кампания в България. Наложително е да... (ВИДЕО) Нидал Алгафари с радикална идея пред ПИК TV: Започваме най-скандалната кампания в България. Наложително е да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 118
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК