Недялко Недялков пред СКАТ: Кой ще защити Биляна и Злати от сатрапа Рашков?

ТОП НОВИНАТА

Недялко Недялков пред СКАТ: Кой ще защити Биляна и Злати от сатрапа Рашков?

150563
на 19.05.2021
Недялко Недялков пред СКАТ: Кой ще защити Биляна и Злати от сатрапа Рашков?
Автор:   ПИК

Силовият вицепремиер и министър на МВР Бойко Рашков поиска Биляна Гавазова и Златимир Йовчев да бъдат уволнени от БТВ заради въпросите, които са му задали вчера в ефир...

препоръчано

Така.

Пак ще повторя – шефът на МВР поиска главата на водещи журналисти от национална телевизия.

Това се случва в държава от ЕС и НАТО, издигнала принципите на либерализма и свободата на словото като водещи, коментира издателят на ПИК Недялко Недялков пред СКАТ.

Да видим сега дали умнокрасивите колеги на Биляна и Злати ще излязат на улицата и ще поискат оставката на Рашков. Поли Паунова, Бенатова, Шикерова, Силвия Великова...къде сте, храбреци? АЕЖ, Съюз на журналистите, "Репортери без граници"? Ще ревнете ли, както ревяхте при Бойко? Какво става със 112-ото място?

Само си представете, ако министър на Борисов бе изрекъл подобна чутовна наглост публично...Отдавна нямаше да е министър, че и пет пъти щеше да се е извинил в добавка.

Антон Тодоров “изгърмя” като депутат само заради шеговит намек към Виктор Николаев.

Какво ще се случи сега със сатрапа от репресивния апарат на БКП Рашков, който плаши журналисти и екзекутира достойни офицери от системата?

Сподели:
Бомба x
Знаци, че вашата душа е стара Знаци, че вашата душа е стара
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов пред младежите от ГЕРБ: Торбите заминават към Радев. Там са назначенията (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов пред младежите от ГЕРБ: Торбите заминават към Радев. Там са назначенията (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 126
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това