Недялко Недялков пред СКАТ: Радев е единственият президент, който застана срещу народа си - в годежарски период е с Ахмед Доган за следващ мандат! Мисията му е да съсипе Корнелия Нинова. Слави може да е патерица и на БСП, и на ДПС

Политика

Недялко Недялков пред СКАТ: Радев е единственият президент, който застана срещу народа си - в годежарски период е с Ахмед Доган за следващ мандат! Мисията му е да съсипе Корнелия Нинова. Слави може да е патерица и на БСП, и на ДПС

164798
на 05.12.2020
Недялко Недялков пред СКАТ: Радев е единственият президент, който застана срещу народа си - в годежарски период е с Ахмед Доган за следващ мандат! Мисията му е да съсипе Корнелия Нинова. Слави може да е патерица и на БСП, и на ДПС
Автор:   ПИК

Коментар на горещите политически теми и скандали в държавата направи в ефира на ТВ СКАТ собственикът на ПИК Недялко Недялков. 

препоръчано

"Има обективни и субективни фактори за кризата в света. Има медицински феномен, пред какъвто не е изправяна медицинската практика досега. Има обаче и човешки фактор - фалшиви новини, негативизъм и една платена машина, чиято цел е да инспирира недоверие и това да се използва за политически цели и да настройва хората срещу мерките на правителствата. Да се подкопае фундаментът на демокрацията в името на националпопулизъм и културен марксизъм. Това е по целия свят. 

Спецификата в България е в либералния подход на правителството. След дисциплината пролетта, през лятото всичко беше разхлабено в името на това някакви хора да изразяват волята си на улицата. Но този протест беше инспириран от един-единствен човек - Румен Радев и неговото его. Той за мен е нулевият пациент, който насади щама "Шипка", проповядва недоверие към епидемията, нихилизъм, отказва и досега да се карантинира при контакт с болни хора. 

ПИК съобщи вчера, че цялата му смяна от НСО от миналата седмица е болна, част от тях дори са в болница, но въпреки това той онзи ден свика някакъв форум с участието на хора от БАН, където представи идеята си за усвояване на европейски пари под формата на дронове. Той е знаел тогава за контакта си с болни, но не се е карантинирал, на фона на това, че измират лекари и стотици хора. 

Това е единственият президент, който застана срещу народа си. Обедини се с деструктивните сили в обществото в заговор срещу здравия разум. И то в името на егоистичното си политическо оцеляване", заяви Недялков. 

"Атанас Атанасов си направи политическо самоубийство с изявлението, че ДБ, членка на ЕНП, възнамерява да се коалира с мутрочалгата и Мая Манолова, която предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС, както и с Отровното трио, които са финансирани от Дубай и са просто водевилни герои и комедианти.

Атанасов говореше за прехода, не спомена какво е работил през 80-те години - бил е прокурор в Разград при Тодор Живков и е провеждал възродителния процес. А сега се обявява за спасител и ще се обединява с Мая Манолова?! Не знам как се чувстват десните избиратели в момента при такива публични изблици на краен опортюнизъм и хамелеонщина", коментира още собственикът на ПИК по повод заявките за коалиция на "Демократична България" с левите парчета от улицата. 

"Болни и отчаяни реваншисти са това, които са сменили по 5-6 партии и пробват за пореден път да се докопат до властта. Въпросът е кой ги използва и стигаме отново до президента.

В случая говорим за пропрезидентски партии на клиентелата. Не за ОФ. В Отечествения фронт навремето все пак е имало е демократични образувания като земеделците.

Това популистко и безпринципно обединение ще обслужва един човек в опита му да детронира окончателно БСП и Корнелия Нинова. Това е голямата битка. Радев ще иска да претопи БСП с тези парчета от протестите, които обслужват единствено него. Лъжа е, че Радев няма да участва на парламентарните избори - ще участва и мисията му е да сваля електоралния резултат на БСП.

Между него и Нинова вече няма контакт, а има радиомълчание и опит за персонална битка. Прогнозата ми е, че Радев вече е прежалил номинация за втория президентски мандат от БСП, а ще се бори по схемата на Първанов - с инициативен комитет, подкрепен от въпросната президентска клиентела, включваща и определени подсъдими олигарси.

Ключова ще е и подкрепата на ДПС, където Радев е сключил едно примирие според мен. Карадайъ поиска оставката му, но след това настана годежарски период - в медиите на ДПС спряха критиките срещу него и това е показателно. Радев в момента е в период на взаимно влюбване с Ахмед Доган за нов мандат и това минава през главата на Корнелия Нинова", прогнозира Недялков. 

Той заяви още, че единствено БСП е системна партия от всички опозиционни, а всички останали се крепят на гол популизъм. 

"Слави Трифонов е в полулегално положение и хем го има, хем го няма. Обажда се през фейсбука си веднъж месечно, но никой не знае каква е програмата му, идеологията му, какви са вижданията му за държавата. Кой изобщо знае какво планира да прави?", попита собственикът на ПИК по повод последната заявка на Трифонов, че няма да се коалира с никого. 

"За Слави не е проблем да се коалира с всички, включително с ГЕРБ. При него всичко е пари. Той ползва политическата партия за оцеляване на шоубизнеса си. Телевизията му е на земята, хаби собствен ресурс да издржа огромен щат и оцеляването му зависи от това да преточи една солидна партийна субсидия. В този смисъл дали ще се поколебае да се коалира с когото и да било?", коментира още Недялков.

Според него Трифонов ще е поредният златен пръст в парламента, който ще бъде употребен и изхвърлен. 

В морален план ГЕРБ вече спечели изборите, категоричен бе още той. 

"Избирателите им се втвърдиха, защото видяха каква е алтернативата и маргиналите на улицата - Атанасов, Слави, Бабикян и Манолова. Като ги видиш, и изпадаш в културен шок. Борисов може да не е харесван от всички, но на фона на тези хора, той може и да векува. Той е предвидим, европейски политик, осигури ниска безработица, без бежанци и социални напрежения, икономически ръст и сигурност в кризата", завърши още с прогнозите за горещата политическа пролет Недялков. 

Сподели:
Бомба x
МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това