Недялко Недялков пред СКАТ: Храбрецът Слави ще "изчегъртва" ГЕРБ, ама друг път. Важното е кешът да върви

АВТОРСКИ НОВИНИ

Недялко Недялков пред СКАТ: Храбрецът Слави ще "изчегъртва" ГЕРБ, ама друг път. Важното е кешът да върви

191162
на 08.05.2021
Недялко Недялков пред СКАТ: Храбрецът Слави ще изчегъртва ГЕРБ, ама друг път. Важното е кешът да върви
Автор:   ПИК

Храбрецът Слави Трифонов казал при Волгин, че ще изчегъртва ГЕРБ. Пак ли, бе?

препоръчано

Това попита собственикът на ПИК Недялко Недялков в ефира на телевизия СКАТ.

Нали уж още на миналите избори щеше? Но тъкмо в деня, когато хората гласуваха, взе, че се разболя от ковид. Чакахме около седмица да ти излезе теста (вероятно най-бавният тест в историята на микробиологията), после се карантинира, а след карантината получи „постковид болки в кръста“ и излезе в болнични.

Излезе в болнични, но пък влезе в Книгата на Гинес: единственият депутат в световната история, който не е стъпвал в Народното събрание по време на целия му парламентарен живот.

Пеевски поне ходеше да се закълне.

Не стъпи в парламента, но си ползваше имунитета и си взе заплатата. Чиста работа.

Сега пак ще „изчегъртваш“, след 11 юли.

Да де, но ти имаше великолепният шанс да съставиш правителство и да поемеш отговорност – болшевишко мнозинство от 165 народни избраници, които се зарекоха да те подкрепят. С такова правителство работата по „изчегъртването“ можеше да я свършиш веднага.

И какво направи? Уплаши се, върна мандата и вкара държавата в криза.

110 милиона лева ни излезе предишното гласуване. Заради твоя кеф – айде още едни 110 милиона през юли. А понеже машинният вот е пълен нонсенс и няма да мине през Конституционния съд, вероятно ще ходим на трети поредни избори през ноември. Нови 110 милиона, още хаос, безвластие, стагнация.

Така че, любезни ми Трифонов, според мен нямаш никакво намерение да изчегъртваш когото и каквото и да е било. Още по-малко да управляваш. Ти си търговец, кешираш в момента, пазариш се, вдигаш си цената.

Всичко при теб е „да, но след време“. Когато – тогава, а дано, ама надали...

Мажоритарни избори? Друг път.

Партийна субсидия от 1 лв.? Друг път.

Парламент от 120 депутати? Друг път.

Още по-нахално е да говориш, че нямало свободни национални медии, че се вихрела цензура.

Точно 30 години ти си храненик и еманация на националните медии – 10 години в БНТ, 20 години в БТВ. Сега ли се сети, че не са свободни? Що не го каза преди да те изхвърлят оттам за нисък рейтинг и да се озлобиш?

В тази позорна история набърка и цяло поколение невежи и чалгаризирани българи, които зомбира от малкия екран в годините на прехода. И които от фенове, превърна в избиратели.

Сигурно си вярваш, че са достатъчно прости, за да не проумеят истината за теб и твоята страхливост. И че можеш да ги излъжеш още поне веднъж.

Можеш, но в потопена във вещерски суеверия и лишена от разум държава се случват чудеса – и слепите проглеждат.

Сподели:
Бомба x
ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема ПРЕДИ ПЛАЖА: Ето я формулата за бързо премахване на мазнините по корема
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богаството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос САМО В ПИК TV: Столичен бохем посегна към богаството на Фатик - ето кой се кани да отведе до олтара наследницата на митичния крими бос
ново
Днес: 158
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това