Недялко Недялков: СПЕШНО - закон срещу спекулата, не закон срещу главния прокурор!

КОМЕНТАРИ

Недялко Недялков: СПЕШНО - закон срещу спекулата, не закон срещу главния прокурор!

95466
на 26.02.2023
Недялко Недялков: СПЕШНО - закон срещу спекулата, не закон срещу главния прокурор!

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Няма да е зле първият закон в новото НС да не е законът на Крум Зарков срещу главния прокурор, а нормативен указ за овладяване на чудовищната инфлация. Поне при основните хранителни стоки и лекарства.

препоръчано

По магазините е някакъв произвол, бандитизъм, вихри се спекула като в най-мутренските години на прехода, аптекарката до нас не смогва да нанесе новите цени в касовия апарат, понеже ги сменят всяка седмица. Кашкавал под 35 лв. е лукс, лютеницата - 8 лв., за прословутите краставици да не говорим..каква е тази идиотия, с толкова ли пораснаха доходите ни?! Няма ли контролни органи, на никого ли не му пука, какво се случва с държавата?

Как я карат пенсионерите, болните, социално слабите, самотните майки?

Но не. Политическата каста се загрижила да орязва пълномощията на Иван Гешев, щото така наредили от американското посолство?! Да им имам приоритетите. Сит на гладен вяра не хваща.

Това е престъпен сговор на плутокрацията срещу българския народ - и не, не звучи патетично.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социологът от Галъп Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако... САМО В ПИК TV! Социологът от "Галъп" Петко Петков с ЕКСПЕРТНА ПРОГНОЗА два дни преди вота: ДПС-Ново начало, БСП и АПС са с изравнени възможности! В неделя вечер може да имаме политически хелоуин, ако...
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК